Sayfa 208/1002 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı'nın konuşmalarını bence bir ekip yazıyor, geçen hırsızlık yapanları çok kötü haşladı. Bugün ise neredeyse alabiliyorsanız marketlerden alın zaten onlar TIR'ları yüklediler size dağıtacaklar dedi. Duruma göre güncel konuşma yazılıyor bence.

Akşam A101'e gittim burada da millet işe yarar şeyleri almış yardım kuruluşlarına vermiş raflar boşalmış.
    evet ankarada da bursada da benzer durumlar var raflar boş.. çoğu yardıma gitmiş.

erdoğanı asıl öfkelendiren şey şu ..

twitteri kapamasındaki asıl neden de bu.

bu zamana kadar kendilerinden olmayan akapeli dışında olan herkes ya ucubedir yada vatan hainidir gibi ve bunun gibi halkı bu şekilde gördükleri için başına böyle bir olay geldiğinde hani şeytanın adaleti yerini buldu söylemi varya tam olarak işte o yaşandı.

yani bu kadar ucube aşşağılık ( kendisinden olmayan ) gördüğü halkın yardım eli. bu tamamen öfke nedeni. eski akapeli miletvekili kadının da imamoğlunu görünce deprem bölgesinde delirmesinin nedenide bu psikoloji. erdoğan iki gündür ekranda öfkesinden patlaması bakın bu eleştirenlerle sonra hesaplaşacaz falan demesinin nedeni işte bu.

onlara göre böyle birşey olamaz. kabullenilebilir birşey değil bu. bu tamamen heşeyi biz yaparız bizden üstün kimse yok. en iyi en üstün ve seçilmiş kişi biziz. anlayışının resetlenmesi. tabiri caizsse göçük altında kalması.

bu gönüllüler bu ucube gördüğü halkın eli olmasa afad bırak göçüktekileri çıkarmayı.. sadece cesetleri toplayabilmesi bu kadro ve sayı ile en az 6 ay sürer.

bu vatandaş şunu gördü..

dünya liderinin meğerse senden benden bi farkı yokmuş..

3. 2023 yılı bütçesinde afad bütçesini %23 azaltıp, diyanetinkini %56 artırmışlar
    bakış açısını görebiliyor musunuz, olay patlayınca bunların açığa çıkacağını biliyorlar..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ben de diyorum ki sorun müteahhit değil, bizim oy vererek göreve getirip maaş verdiğimiz siyasi..
    yazdiklarimi sildim.neden yazdim neden sildim inanin onu bile dusunecek mecalim yok.hayirli geceler diliyorum size sn realities.hersey gonlunuzce olsun.size ve sevdiklerinize saglikli bir ömur diliyorum.saygilar .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Twitterda millet parasinin pesine dusmus.. millet gocuk altinda kalmis bunlar canli yayinda borsa konusuyo depremzede vatandas suan parami dusunuyo sanki.. borsa bu 2 gun duser geri cikar.. ama bunlarin amaci kendi zararlari..

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

dünya bankasından gelecek olan 1. küsür milyar dolar yardım hazineye değil. belediyelere verilecek miş. doğrumu ?

o da proje karşılığında

doğru ise adamlardaki güvensizliğe bak.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    daha öncesiyesinde yazmış idim , huuu. bir yanlıştan dört doğru çıkarabiliyorsan hayatına değer katıyorsun falan filan gibi şeyler...

haaa, şimdisiyeye gelelim ; 1999 gölcük depreminden bugüne 24 yıl geçti yani neredeyse çeyrek asır , öyle değil mi ?

o halde ramiz dayı taksiciye raconu koyar öyle değil mi ;

çeyrek asırda da 1 yanlış sebebiyle yaşanan felaketten 4 doğru çıkaramadıysan, halen doğruyu bulmayı beklemek aptallık değil midir kardeş ha ?

amca ne söylüyosun sen ya kimle konuşuyosun diye soran taksicinin, ramiz dayının uyguladığı stratejik eylem planının taktiksel fiziki hamlesi ile uğradığı akıbetin paydaşı oluyorsun. öyle değil mi ?

burada ramiz dayı metaforu üzerinden bahsedilen nedir ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ayriyetten bazı meseleleri, hayatında anlamlandırmak için, o mevzuya hulul edersin.
    bazı meseleleri ise, hayatında anlamlandırmak için, o mevzuya hulul etmeden, zihninde zuhur ettirirsin.

yani bir savaşı anlamlandırmak için fiziken piyade olarak en önde savaşarak meseleye hulul etmek rasyonel değildir. böyle bir meseleyi kafanda zuhur ettirirsin.

lakin bir zanaatı anlamladırabilmen için o meseleye hulul edersin.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 208/1002 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •