Sayfa 286/1002 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Bes ve yatirim fonlarindan kimse 1 tl bile satis yapmazsa girer ancak okadar para.. biraz dogru hesap yapin bence.. oda 0 ihtimal.. net olarak ancak 2 3 milyar tl girer belki ekstra
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    10 gün içerisinde 10 milyar a yakın giriş olacak. Yabancı malı satacak olsa bile bu BES alımlarının artık sonuna gelindiğinde satar diye düşünüyorum. Öte yandan şirket geri alımları olacak. Günlük 1Milyar az para değil özellikle nasıl sığ bir piyasa olduğumuzu düşününce.
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Bes ve yatirim fonlarindan kimse 1 tl bile satis yapmazsa girer ancak okadar para.. biraz dogru hesap yapin bence.. oda 0 ihtimal.. net olarak ancak 2 3 milyar tl girer belki ekstra

Gelen yazıyı anlamamışsınız. Sadece verilen devlet katkısının nasıl değerlendirileceğine ilişkin bu düzenleme.

3. Tamam dogruda.. peki benim bes fonum veya yatirim fonum var sattim yarin.. bunu kim karsiliyor? Bu alim yapacak fon belkide.. yani degis tokus gibi oluyor
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Gelen yazıyı anlamamışsınız. Sadece verilen devlet katkısının nasıl değerlendirileceğine ilişkin bu düzenleme.

4. Olay amacından sapmış durumda.
    İlk gün açılmamalıydı. Artık yapacak birşey yok, özellikle pazartesi için işlemlerin iptali mümkün değil zaten.
    Amaç eğer bölgedeki insanların dertlerine derman olmaksa umarım o insanlar için özel pay alim teklifleri veya fonlar üzerinden destekler ile mağduriyetler giderilir.
    Yapılabilecek detaylı çalışma ile gerçekten mağdurların yaralarına en azından bir nebze merhem olunabilir.
    Onun dışında pazartesi satmayıp ortada mağdur çığırtkanlığı yapanlar açılınca muhtemelen ilk tuşa basacak olanlardır.
    Benimde dünya kadar zararım var, pazartesi hepsinin verip kapatadabilirdim, kendimce psikolojim böyle bir şeye müsade etmediği için yapmadım/yapamadım.
    Ama sorumluluk benim, dolayısıyla başkasının mağduriyetinden faydalanarak olmayacak şeyleri zorlayıp iyice ayarları bozmak tamamen saçmalak sadece hasarın boyutunu artırır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu depremde pazılları birleştiren çok şey görücek gerçek anlamda kendi adıma çok değişik şeyler yakaladım ama tam olarak burada yazmıyorum.Mesala birileri dini , birileri Atatürkü nasıl kullanıyorsa birileride kendi menfaatleri için deprem olayını kullanıyor her anlamda benim vereceğim örnek borsa ile alakalı diğer örnekleri çoğalta biliriz.Borsa anlamında o bölgedeki yatırımcılardan etkilenenler olmuştur elbet ama ben kuş sitesindeki çok takipçili veya piyasadaki belli gruplarınki kadar etkilendiklerini düşünmüyorum.Çünkü kuş sitesindeki oyuncu ve kişilere baktığım da bu kişiler bilanço ve seçim fiyatlanacağı için pozisyon açtılar ama deprem olunca her şey karıştı ama depremdeki kişiler üzerinden kamuoyu yaratmaya çalışıyorlar kendi canları yandıkları için .Bence sistem bunun sağlamasını yapıyor yani o bölgedeki yatırımcı sayısı ve oyunun içindeki yere göre karar verilecekdir .Oyundaki yeri az ise oyun kaldığı yerden devam eder bunlar benim görüşlerim.
    Durumu güzel açıklamıssınız açık açık kendilerini düşünüyorlar artık arkalarına saklanarak.

Ugur gürses de belirtmiş:

Eğer depremde enkaz altında kalanların, sağ kurtulanların borsa yatırımlarını korumak istiyorsanız ne yapılacağı belli: 3 Şubat fiyatları üzerinden farkı korursunuz. Nasıl ki kötü politikaları KKM ile kapatmak için 100 milyara yakın bütçe harcaması yaptıysanız.

https://twitter.com/ugurses/status/1...-xnZcEJpA&s=19

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Olay amacından sapmış durumda.
    İlk gün açılmamalıydı. Artık yapacak birşey yok, özellikle pazartesi için işlemlerin iptali mümkün değil zaten.
    Amaç eğer bölgedeki insanların dertlerine derman olmaksa umarım o insanlar için özel pay alim teklifleri veya fonlar üzerinden destekler ile mağduriyetler giderilir.
    Yapılabilecek detaylı çalışma ile gerçekten mağdurların yaralarına en azından bir nebze merhem olunabilir.
    Onun dışında pazartesi satmayıp ortada mağdur çığırtkanlığı yapanlar açılınca muhtemelen ilk tuşa basacak olanlardır.
    Benimde dünya kadar zararım var, pazartesi hepsinin verip kapatadabilirdim, kendimce psikolojim böyle bir şeye müsade etmediği için yapmadım/yapamadım.
    Ama sorumluluk benim, dolayısıyla başkasının mağduriyetinden faydalanarak olmayacak şeyleri zorlayıp iyice ayarları bozmak tamamen saçmalak sadece hasarın boyutunu artırır.
    Katılıyorum aklı selim yorumlar mantıklı iptal iptal diyip duruyorlar akılla mantıkla izahı olmayan durum

8. Deprem bölgesindeki yatırımcıların ne kadar resen satıştan zararı varsa hepsi tanzim edilmeli.

Sayfa 286/1002 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •