Sayfa 287/1002 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Ekonomi yönetimi, deprem sonrasında oluşan durumu değerlendirme toplantısında yeni kararlar aldı- NTV

NTV internet sitesinde yayınlanan habere göre; Cari açıkta artışın önlenmesi için altın ithalatında geçici durdurma kararı alındı.

Borsada manipulatif hareketlerin önlenmesi için Varlık Fonu devreye girecek.

Varlık Fonu bünyesindeki fiyat istikrarı fonuna kamu bankaları ve şirketler sermaye koyacak. Bu kaynakla manipulatif hareketler olduğunda borsada hisse alımı gerçekleştirilecek.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.ntv.com.tr/ntvpara/depre...P06dJRfVH7_brA
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. işimiz varlık fonuna kaldıysa yandık demektir...

varlık fonunda paramı varki destekleyecek...

tcell i borç parayla alınca oraya olan güvenim sıfırlandı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    yerli PPT oluşturuluyor, newyork borsasında 2008-2009 krizinde ani borsa çöküşlerini önlemek için Plung Protection Team kurulmuştu Fed tarafından, onun yerli versiyonu.. mesela salı günkü yüzde 9 tipi çöküşlerde gelip tahtaların altına girme taahhüdü vermiş oluyor VF.. gerekli nakdi kamu bankalarından kredi olarak temin edecek.. hangi tahtaların altına girer- kamu tahtaları ve endeks ağırlığı yüksek olan tahtalar doğal olarak

tabii, bunca zamandır varlık fonunun borsada alım tarafında olduğunu iddia eden yada zanneden gerzek sürüsü de cevabını almış oluyor.. VF şimdiye kadar hisse alımı yada satımı yönünde borsa işlemlerinde yer almamış, krdma blok alım hariç..

4. Görünen oki doları nasıl sabit tuttular şimdide aynı şeyi borsada da yapıp o taraftan borsa çoktu KY soyuldu eleştirilerini kesmek. Nasıl becerekler göreceğiz. Aslında hiç birşey yapmayıp piyssa kendi dinamikleriyoe hareket etse daha sağlıklı olurdu uzun vade için. Kararlar en azından fiyata bakmadan satmayı planlayanlari frenler. Yanlız tahminim inanılmaz derece büyük barlsrla git gel testere piyasası olacak gibi. Yukarı giderken tamam döndü, aşağıya giderken de plan tutmadı diye panik havası olur. Viopcu için yapacak şey yakın stoplu işlem çünkü yanlız onguru kısa sürede batirabilir heriki yöndede. Ins. Adımlar işe yarar.

5. Varlık fonu ve bes devreye alınıyor .
    İlaveten bunca tantana oldu.
    Şu andan sonra manipülasyon ile işlem en azından kısa vade bence zor. Satmak isteyenin malını da karşılama durumu bence var.ky zaten zararda , acil ihtiyacı olanlar hariç ben kimsenin satacağını sanmam. İlaveten herkes yukarı bir hareket olduktan sonra ancak satma niyetine girebilir.
    Ben geçen haftaki %10 kaybın açıldıktan sonra 2-3 günde geri alınacağını düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    işimiz varlık fonuna kaldıysa yandık demektir...

varlık fonunda paramı varki destekleyecek...

tcell i borç parayla alınca oraya olan güvenim sıfırlandı...
    Bir kereye has tum ky nin %10 mali bağış olarak varlık fonuna aktarılsin
    Varlık fonu da en az bu tutar kadar alış yapıp endeksi 2500 üzerinde tutsun
    Dahasi Şam'da kayısı

7. Yüklü nakitteyim ve 2500 de aliciyim
    Müdahale ediliyorsa haksızlık yaparlar
    Ben enayi değilim 1000 liraya aldığıniz mala 5000 verecek kadar

8. Bizim piyasa gazla çalışıyor. X kurum alıyormuş ben de alayım. Y kurum boşaltıyor aman hemen satayım. O yüzden düşüşlerin de yükselişlerin de dengesi yok. Kimse elimdeki mal 4FK ile işlem görüyor defter değerinin altında niye satayım ya da çok pahalı 100FK olmuş niye hala tutuyorum vs. demiyor.

Sayfa 287/1002 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •