Ben depremden önceki cuma şorttumı çarşamba sattım iptal ettiler şimdi bi haftalık vade üstüne yarın devlet destekli yükseliş olcaksa bu nasıl bir kumarhane kardeşim ben anlamadım geçen ay longtum %20 düştü hiç bir sebep yokken deprem de bile bu kadar düşmedi kimse hiç birşeyi iptal etmedi 300 bin zarar yazdı kabullendik sustuk kumarhane bile daha namuslu şerefli ve adaletli bunlar oçk
Belki 50 bin kisi 100 bin kisi can verdi, daha cenazesi cikartilamadi, biz hala borsa konusuyoruz
aciyorsan ac kapiyorsan kapa bu kadar onemli mi?
olan olmus, bu kadar yaygara, onlem neden? hala kimi koruyor bu devlet?
Kuş sitesinde malda yakalananların belli bölümü önümüzdeki zaman diliminde pozisyon azaltır ve hisse değişimi yapar , burada daha önce yazmıştık 2023 bedelsiz dönemi olur diye sırası ile şirketler bunu uyguluyor.
bu adamlar twitter ekibi. tavana yakın hisseleri satar. ikide çizik çeker buradan düşecek der.
deprem zedeler bunların umrunda değil.
gerçi hepsi 3 gün tüm işlemlerin iptali için uğraştı ama olmadı. çoğu yine malsız kaldı bence. o nedenle çokta sevinemiyorlar
bu adamlar twitter ekibi. tavana yakın hisseleri satar. ikide çizik çeker buradan düşecek der.
deprem zedeler bunların umrunda değil.
gerçi hepsi 3 gün tüm işlemlerin iptali için uğraştı ama olmadı. çoğu yine malsız kaldı bence. o nedenle çokta sevinemiyorlar
yok işlerinde bir grup hisseci , diğer grup long da yakandı bilanço ve seçim fiyatlamasına oynadılar belli kısmının pozisyonlarını biliyorum bazıları aracı kurumlarla çalışanlar , il
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri