Yeni Siyah Kuğu.
Seçimi erteleme hamlesi ve buna karşı oluşacak gerginlik. Ve gerginliğin yayılabilme ihtimali.
Seçim zamanında yapılır ve tarih netleşir ise borsada finansal hamle yapılabilir bence.
Güvenli tarafta olmakta fayda var.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Bence eğer binanın zemin yada giriş katında özellikle banka market mobilya mağazası bilardo salonu düğün salonu kahvehane restoran eğlence mekanları gibi işletmeler varsa araç muayenesi gibi belirliyor periyotlarla denetlenmesi gerekir. Çünkü mekanı genişletmek için kolon kesme olayı çok yaygın. Ülkede deprem olmadan yıkılan yada hasar gören binalar var. Diğer hususlar zemin etüdü, yapı denetim vs
Erdoğan ın hedefinde Kılıçdaroğlu vardı: Senin hayatın yalan.
AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nu hedef aldı. Erdoğan, Kalkıyor SPK nin önüne gidip gösteri yapıyor. Senin hayatın yalan diye konuştu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
depremin ilk günü siyasal islamcı iktidarı askeri devreye sokmak için uyarmayan muhalefet partilerini ve liderlerini lanetliyorum birsürü insan hayatta olabilirdi üç gün insanlar soğukta bağıra bağıra öldüler sivil gönüllü binlerce insan yardıma gitmeye hazırdı bu insanları depremin illerine ulaştıramadılar depremin boyutunu göremediler köyleri kasabaları bile düşünemediler afad dedikleri imamhatipli kadrolarla bu işin altından kalkılamayacağını göremediler adamlar suriyedeki cihatçı çeteler gibi bağırıyorlar kahroluyoruz utanarak uyuduk enkaz altında devlet değil siyasal islamcılar kaldı milletimiz canla başla yardıma koştu onun için bu mollalar ülkemizi araplaştıramayacaklar gençlerimiz en kısa sürede mollaları postalayacaktır çok korkuyorlar Türkiyeyi 70 yıldır siyasal islamcı partiler yönetiyor bunlar bilimden çok korkarlar bu inşaatları yapanlar hiç bir bilimsel eğitimden geçirilmemiş insanlar onun için bu evler en küçük bir depremde yere yapışıyor insanlar sanıyorki sadece çaldılar onun için çöktü işin aslı sadece bu değil beton döküldükten sonra yeterince sulanmışmı çünkü yüksek ısıda beton yanıyor siz sanıyorsunuzki malzeme yetersizliği düşük ısıdada beton mukavemet gücünü yitiriyor bide kullanılan kum temizmi yıkanmışmı eğer çamurlu kum ise ne kadar çimento katarsanız katın istediğiniz kaliteyi elde edemezsiniz inşaatı yapan insanlar her konuda uzman insanlardan bilimsel eğitim almalı sınavla belgesi olmalı bütün inşaat kalfaları mutlaka eğitilmeli ve inşaatlar yapılırken bilir kişiler tarafından denetlenmeli TÜRKİYE bir deprem ülkesidir kaçtane deprem yaşandı kimse işin ciddiyetini görmüyorlar ekonomimiz büyük hasar alıyor zaten siyasal islamcılar ekonomimizi çökerttiler herşeyimizi kendi haramileriyle yağmaladılar yap işlet dedikleri modelle bir liralık işi en az beş katı fiyatlara milletin sırtına yıktılar ben bunların bu müteahitlerden komisyon aldıklarına inanıyorum bu paraları dışarıya kaçırdıklarına inanıyorum
Yer İmleri