Sayfa 355/1002 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. (14 Şubat ve sonrası) Geri Alım Kararı Alan Şirketler:

Nedim bey ne güzel açıklamış bence
    Şirketler geri alıp ne yapacaklar?
    Turşu mu kuracaklar?
    Sana bana yukarıdan iteleyecekler.
    Bu çözüm mü?
    Öküzün kıçına dayanmışlar yokuş yukarı itmeye çalışıyorlar.
    Borsa dediğin yer kahvehane gibi üretimin olmadığı bir oda.
    Sen asıl şirket faaliyetlerine ne katıyorsun onu söyle..

şimdiki durum biraz zorlama bir durum. bunun devam edebilmesi için piyasada hikaye de oluşmalı. hacim de yok gibi.

bin puana yakın tepti. zirveye de epey yakın yerdeyiz.

yani demem o ki yarın ilk ekside tatavaya başlayacaklar için güzel satış fırsatı.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Alamadığını nerden biliyorsun, abka da Twitter da okumuş herhalde, alamadılar diyordu. Anlından bes fonuyum mu yazması gerekiyor. Alıp almadığı iki gün sonra takasta belli olur, bes fonları geç aracı kurumu kullanır, hele böyle herkesin bes ne yapacak dediği ortamda.

Ayrıca, akşam bir karar alıp spreyi 10 günden iki aya çıkardık derseler, bu gazı verenlerin elimde patlayabilir
    halk,ziraat onun alışları geldi bana
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Daha bireysel emeklilik alımları yok ..
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Alamadığını nerden biliyorsun, abka da Twitter da okumuş herhalde, alamadılar diyordu. Anlından bes fonuyum mu yazması gerekiyor. Alıp almadığı iki gün sonra takasta belli olur, bes fonları geç aracı kurumu kullanır, hele böyle herkesin bes ne yapacak dediği ortamda.

Ayrıca, akşam bir karar alıp spreyi 10 günden iki aya çıkardık derseler, bu gazı verenlerin elimde patlayabilir
    buradaki üç beş goygoycuyu geçersek daha bes almadı gibisinden yorumlar yazıldı. kimsenin itina ile yalan söylediğini sanmıyorum

hatta bende sordum cauti şuana kadar bes ne kadar alabildi veya aldımı diye.

5. Haluk Levent twitte yazmış benim çok hoşuma getti aynı denedimi verilen yardımlar sebebiyle KIZILAY ve AFAT 'ta yaptırsa güzel olmaz mı?

Uluslararası denetim şirketlerini ve Türk denetim şirketini bugün açıklayacağımızı belirtmiştik.

TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ
    tüm satın almalar süresince Ahbap'ı denetleyecek.
    Hesaplarımızı incelemek üzere anlaştığımız ikinci firma Uluslararası Bağımsız Denetim firması Grant Thornton oldu.

Artık içiniz rahat olsun deyip dua etmiş

Geçen yıllarda nasıl yaptıysak yine aynasını yapacağız.
    Tek tek kalem kalem hesap vereceğiz sizlere.

artık borsanın açılacak mı kapanacakmı ne tür önlemler alınacak ne gbi yasaklar geleceğini yandaş gazetecilerden öğreniyor millet öyle bir durum yani.

vardı kulağı kesik burada bes alıyor mu diye bidaha soralım

7. Geri alımın tüm hisselede fiili olarak gerçekleşeceğini sanmıyorum. Toplantıda bununla ilgili planlar dahilinde bir suni oluşum. Taşıma suyla değirmenin nereye kadar döneceği göreceğiz. Sadece yumurta topun ağzında zaman kazanmak için yapılan bir hamle.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    (14 Şubat ve sonrası) Geri Alım Kararı Alan Şirketler:

Nedim bey ne güzel açıklamış bence
    Şirketler geri alıp ne yapacaklar?
    Turşu mu kuracaklar?
    Sana bana yukarıdan iteleyecekler.
    Bu çözüm mü?
    Öküzün kıçına dayanmışlar yokuş yukarı itmeye çalışıyorlar.
    Borsa dediğin yer kahvehane gibi üretimin olmadığı bir oda.
    Sen asıl şirket faaliyetlerine ne katıyorsun onu söyle..

Bu tip yükselişlerde benim aklima da
    1)araba bozulmuş direksiyonda palavari bir aga,ve onu yokuş yukari iten marabalar(sen ben ve o)
    ....
    2) "kusursuz fırtına" filminin sonlarina doğru dev dalga gelir,dalganin tam tepesine doğru bir anlik kara bulutlarin arasinda parildayan güneş gorunur ve sonrası gene dalga gene engin deniz...(film ismi yanliş okabilir)

umarim öyle birşey olmaz (çoğunluk olmasin istiyor zannımca).Hep çoğunluk kazansın istiyorum.palayı tanımıyorum.
    eskiden iyi insanlar iyi şeyler, kötü insanlar kötü şeyler yapar diye seçerdim vekaletini alacağım kişileri.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 355/1002 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •