Sayfa 373/1002 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sevinme aninda alıp kapadım hırpo...Tokatlarm meşhurdur başka kapıya...
    oğlum bak git elimde mal yok sonra senle oynarım burada
    seni savaştığın yel değirmenlerine gererim ,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. HHK adlı kullanıcı beğendi
    ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    2s
    İş Bankası, depremde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm borçlarını silme kararı aldı.

badem patronlar sizide alalım piste hadi sizde silin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    HHK adlı kullanıcı beğendi
    ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    2s
    İş Bankası, depremde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm borçlarını silme kararı aldı.

Kredi kullanınca zaten hayat sigortası yapıyorlar. Odeyecekleri paraları zaten sigorta şirketinden alacaklar. Cok ta reklam yapılacak bir olay değil. Ufak bir karşılık ayırarak borcları silebilirler

yuzde 100 enflasyon ortaminda vasat biri tarafindan yonetilen bir yatirim bankasinin ozsermayesi 100 ise karinin kac olmasini beklersiniz?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Kredi kullanınca zaten hayat sigortası yapıyorlar. Odeyecekleri paraları zaten sigorta şirketinden alacaklar. Cok ta reklam yapılacak bir olay değil. Ufak bir karşılık ayırarak borcları silebilirler
    neyin reklamını istersiniz onu yazın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Öyle doldum ki ins catapat gibi bir atom bombası patlatir Putin de, su cakallari nasil kacistiklarini görürüm yarın
    Birader bilgisayarı kapatmıştın. Allah korusun valla.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    galiba daha kanun çıkmadı, imzaya açılmıştı ve meclise sunulmak üzereydi.. şimdi deprem felaketi yüzünden gecikebilir biraz daha.. ama nasılsa millet ittifakı da kesin sözler verdi eyt destekliyor, yani seçimlere kadar yetişmese bile korkmasın eytliler.. millet ittifakı hükümeti kurunca imf onayını da alacak, imf izni olmadan bi adım atamaz tabii ki, ama bi şekilde ikna eder imfyi, eyt kanununu muhakkak çıkartacaktır.. müsterih olsun herkes
    Ben 99 depreminden sonra çıkarılan kanunu diyorum.
    Bu kadar karmaşaya gerek yokken 24 yıldır eyt aşağı eyt li yukarı
    Halbuki yürürlüğe giren tarihten önce işe başlamış olan birini çalıştırmak hukuken haksızlığa giriyor, kazanılmış hakkını elinden alıyorsun eğer eyt kanunu çıkarmaktan vazgeçerler ise,

Değişiklik öncesinde kadınlarda 20; erkeklerde ise 25 yıl sigortalılık süresi ve 5000 gün prim şartını yerine getirenler emekli olabiliyordu. 1999'daki değişiklikten önce 18 yaşında sigortalı işe başlayan bir kadın 38; erkek ise 43 yaşında emekli olabiliyordu.
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    HHK adlı kullanıcı beğendi
    ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    2s

Hayat sigortasından almayacak o zaman anladığım.

Sayfa 373/1002 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •