Sayfa 782/1044 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Bu travmayı atlatmak gerçekten çok zor..

Kalanlar için psikolojik destek çok önemli.. Hele korku ile yeni tanışan yavrular için...

Bu korkularını yenmenizi bekler gibi bakan gözlere... Sarılın, öpün, koklayın..

Çaresizliğinizi hissettirmeyin.. Gözyaşlarınızı asla göstermeyin...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşaAllah.. Kandiliniz mübarek olsun..

Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun daha yeni girdim foruma depremden bu yana biz istanbuldayız ama inanın kafamı kaldıracak dermanım yok...
    Allah yeniden düzeninize dönmeyi tekrar bu acıları yaşamamayı nasip etsin......Hayırlı kandiller
    Teşekkür ederim...

Geçecek inşaAllah, henüz ne olacağını bilemiyoruz...

Hayırlı kandiller...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Bu travmayı atlatmak gerçekten çok zor..

Kalanlar için psikolojik destek çok önemli.. Hele korku ile yeni tanışan yavrular için...

Bu korkularını yenmenizi bekler gibi bakan gözlere... Sarılın, öpün, koklayın..

Çaresizliğinizi hissettirmeyin.. Gözyaşlarınızı asla göstermeyin...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşaAllah.. Kandiliniz mübarek olsun..
    Tam da dediğiniz gibi oluyor olaylar Çınar hocam...

1-2 gece önce kızım deprem gününden bu yana soğukkanlı iken, durup dururken aniden ağlamaya ve bizlere sarılmaya başladı. Güçlü durmaya çalıştım ama içim parçalandı...

Günler geçtikçe benim de psikolojim etkileniyor. Evden uzak kalmak bana yaramıyor. Hâlâ evlere geçemedik. Doğalgazı bir türlü veremediler...

Kandiliniz mübarek olsun...

4. Miraç gecemiz mübarek olsun, deprem bölgesinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza rahmet olsun,yaralılara acil şifalar versin inşallah.
    Üstad bu travmanın atlatılması kısa sürede pek mümkün olmayabilir. 99 depreminde bizim evde hasar yoktu fakat etrafımızda çok büyük yıkımlar olduğundan orada kalamadık. Köyde bahçeye çadır kurduk 6 ay çadırda kaldık.
    Tabi psikoloji alt üst olunca artçı sarsıntılarda bile çadırdan dışarı fırlıyorduk.
    Bu ortamda hısım akraba arkadaş komşu,toplu olarak bir arada kalmak insana iyi gelir.
    Çocuklar için okulların açılması da iyi olur diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Miraç gecemiz mübarek olsun, deprem bölgesinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza rahmet olsun,yaralılara acil şifalar versin inşallah.
    Üstad bu travmanın atlatılması kısa sürede pek mümkün olmayabilir. 99 depreminde bizim evde hasar yoktu fakat etrafımızda çok büyük yıkımlar olduğundan orada kalamadık. Köyde bahçeye çadır kurduk 6 ay çadırda kaldık.
    Tabi psikoloji alt üst olunca artçı sarsıntılarda bile çadırdan dışarı fırlıyorduk.
    Bu ortamda hısım akraba arkadaş komşu,toplu olarak bir arada kalmak insana iyi gelir.
    Çocuklar için okulların açılması da iyi olur diye düşünüyorum.
    Allah razı olsun kardeşim sizlerin de kandili mübarek olsun,depremden etkilenen kardeşlerimizin de Rabbim yardımcısı olsun , ölenlere rahmet ,yararlilara acil şifalar versin,zor bir süreç sabır ve birlik.

Hayırlı Haftalar...

Hafta sonu evimize geçtik. Çok şükür iyiyiz. Önemli bir hasar yok. Herkeste olduğu gibi ufak tefek kırık ve çatlaklar mevcut...

Eşyalarımızdan birkaç tane bardak, fincan ve kavanoz kırılmış. Bunlar da emanet şekilde duranlardan olmuş...

Evin içinde bugün 3. güne başlıyoruz, hâlen yeterince ısınmadı. Kombi ve klimalar aynı anda çalışıyor, ancak oturabiliyoruz. Kombi tek başına ancak 16 dereceye kadar ısıtabiliyor. Çok şükür ki klimalarımız varmış ve ciddi bir sıkıntı yaşamadık. Sadece ısınana kadar ilk gün bayağı bir üşüdük... Komşularımız henüz yeni yeni döndükleri için biz tek başımıza ne kadar ısıtmaya çalışsak da dış etkenler daha güçlü soğuma sağlıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Haftalar...

Hafta sonu evimize geçtik. Çok şükür iyiyiz. Önemli bir hasar yok. Herkeste olduğu gibi ufak tefek kırık ve çatlaklar mevcut...

Eşyalarımızdan birkaç tane bardak, fincan ve kavanoz kırılmış. Bunlar da emanet şekilde duranlardan olmuş...

Evin içinde bugün 3. güne başlıyoruz, hâlen yeterince ısınmadı. Kombi ve klimalar aynı anda çalışıyor, ancak oturabiliyoruz. Kombi tek başına ancak 16 dereceye kadar ısıtabiliyor. Çok şükür ki klimalarımız varmış ve ciddi bir sıkıntı yaşamadık. Sadece ısınana kadar ilk gün bayağı bir üşüdük... Komşularımız henüz yeni yeni döndükleri için biz tek başımıza ne kadar ısıtmaya çalışsak da dış etkenler daha güçlü soğuma sağlıyor...
    Tekrar geçmiş olsun hocam, inşallah herşey bir an önce normal akışına döner, bina komple soğuduğu için ısınması biraz zor olmuştur ama bina sakinleride gelince ısınır yavaş yavaş,

Tüm dostlara hayırlı haftalar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Sayfa 782/1044 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •