Sayfa 57/79 İlkİlk ... 747555657585967 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 449 - 456 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

1. Düştükçe dahada topluyorum. Nasılsa kısa vadeli düşünmüyorum. Alıcam kenarıda dursun. Uzun vadeciyim satmayı düşünmüyorum. Buraları kendi adıma alım fırsatı olarak görüyorum. Yarın son alım fırsatınıda verecektir . Kalan son paramla yarın alımımı yapıcam bakalim sonrasını hep beraber görücez

Yazıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. tahtacı gercekten manyak vur bakalım nereye kadar düşürücen...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Bugünde bir az mermı attık bakalim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Düşürdükçe kademeli alıma devam.....
    Y.T.D

5. Ya bişey sorucam. Hisseye blokaj koymadığımız için mi bunlar bu kadar rahat düşürebiliyorlar bu hisseyi ?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.

6. 143 lü fiyatlar zaten spekülatifti

Şirket iyi ama hisse performansı dengesiz
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    https://www.dunya.com/sirketler/savu...-haberi-686231

Savunma sanayiinden BAE’de gövde gösterisi! 50 Türk şirketi katılıyor
    Son yıllarda en yüksek katılımı sağladığı organizasyonda, çeşitli insansız kara ve hava araçları, zırhlı araç platformları, silah sistemleri, elektronik sistemler ve simülatörler sergileniyor.

IDEX ve NAVDEX’e Türkiye’den katılan firmalar arasında ASFAT, Baykar, BİTES, BMC, DEARSAN, DESAN, Samsun Yurt Savunma (Canik), FNSS, Gürbağ Savunma, IGG ASELSAN, IGG DASAL, IGG HAVELSAN, Makine ve Kimya Endüstrisi AŞ, OTOKAR, REPKON, ROKETSAN, Sarsılmaz, SDT, STM, TAIS ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii yer alıyor.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

8. Dün günlük grafikte bir doji bırakmıştı çok şükür maçı boğalar kazandı.
    an itibari ile % 6 primli 76 dan işlem görüyor.
    Y.T.D

Sayfa 57/79 İlkİlk ... 747555657585967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •