Sayfa 478/902 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Buda mi gol degil , en az 5 tavan olmasi lazim
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    17.55te euren almak için satmıştım )))) 100 tane sembolik var . Muhteşem haber. 7 tavan olmalı
    Bir bahtsız bedeviyi bir de seni tanıyorum hakikaten iyi rekabet var aranızda...
    7 tavan imkansız tabi...Pazartesi tavana kilitleyip sonra gevseyebilir...Ama endeks çok bozmazsa 220 altına da salmazlar artık...

3. Londra borsasi yatirim yapilabilir degeri olan sirket endeksinden yanlış anlamadiysam small ve mid caps endekslerini atlayarak large caps endeksine alınmış. Yani 2 kategori birden atlamış. Kontrolmatik de aynı şekilde olmuş. Bu 2 şirket çok ama çok hızlı bir şekilde bağıra çağıra gümbür gümbür büyüyecekler piyasa bir türlü anlayamiyor. Ülkede yaşanan kaos, spek denen salaklarin mallığı yada açgözlülügu yüzünden citi deutche bedava fiyata takasıni cogaltiyor. Pastayi gene elin gavuru yiyecek bizim ky de kuru ekmek bulursa sevinir artik

4. Al sat işi sıkıntılı arkadaşlar.Burada bunu yaptığını söyleyenler oluyor.Haliyle insanlar özeniyor.Eğer bunu yapacaksanız lotların tümüyle değil bir kısmıyla ve kanal tepelerinde deneyin.Ben bu işi çok denedim.Kar ettiğimde çok oldu ama nihayetinde elime zaman emek para kaybından başka birşey geçmedi.12 tl civarı poltk vardı 2 tl hektaş, 8 tl vesbe 180 den egeen daha sasası şunu bunu neler neler artı bölünme temettü.Sadece biriktirsem ihya olurdum.Birinden çıkar diğerine girersiniz girdiğiniz hisse daha çok göçer.Aslında al satta doğru olan da başka hisseye girmeden nakitte aynı hissenin düşmesini beklemektir ama bunu yapamaz daldan dala atlarsınız.Al satçı kısa vadede karlı görünse bile orta uzun vade de hep hüsrandadır.Yukardan sattığını ballandıra ballandıra anlatır ama terste kaldığında susar. Nihayetinde çekirge bir sıçrar iki sıçrar.Tabii bu benim dediğim beklentili, düzenli kar getiren, büyüyen, sağlam hisseler için geçerlidir.İşte Gesan da onlardan biri.
    Tavsiyem al sat için ayıracağınız kısım hariç MKK dan kilitlemek ve normal hayatınıza devam etmek.Maliyet çok önemlidir.Özellikle böylesi büyük düşüşlerde girerseniz kafanız rahat olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Bir bahtsız bedeviyi bir de seni tanıyorum hakikaten iyi rekabet var aranızda...
    7 tavan imkansız tabi...Pazartesi tavana kilitleyip sonra gevseyebilir...Ama endeks çok bozmazsa 220 altına da salmazlar artık...
    Fenerbahçeli kardeşle renkdaş olduğumuzdan olsa gerek bedeviyle benim de tanışıklığım var. Ben de satmıştım 2 gün önce. Renkdaşımı yalnız bırakmadım😔
    Ama pazartesi alım için fırsat kollayacağız artık tabi fırsat verirse. Önce tvan sonra gevşeme sonra tekrar tavan olabilir. Direk tavan açıp öyle kapatabilir ya da tepkisiz gibi görünüp öğleden sonra veya ertesi gün hızlanabilir. Her ihtimal mevcut. Şahsi tahminlerdir asla ytd.
    Hayırlısı olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Fenerbahçeli kardeşle renkdaş olduğumuzdan olsa gerek bedeviyle benim de tanışıklığım var. Ben de satmıştım 2 gün önce. Renkdaşımı yalnız bırakmadım😔
    Ama pazartesi alım için fırsat kollayacağız artık tabi fırsat verirse. Önce tvan sonra gevşeme sonra tekrar tavan olabilir. Direk tavan açıp öyle kapatabilir ya da tepkisiz gibi görünüp öğleden sonra veya ertesi gün hızlanabilir. Her ihtimal mevcut. Şahsi tahminlerdir asla ytd.
    Hayırlısı olsun.
    199 a alış yazanlara büyük ihtimal mal gelir. Niye derseniz bu da mı gol değil diyenlerin ümidini kırmak için sıradan bir kap muamelesi yapabilirler. Hele de endeks eksi olursa işlerine gelir. Ama bu muameleyi yapacaklari zaman çok daraldı.

Güzel haber. Moralleri bir nebze olsun düzeltir inşallah. Peak, sunjunior, europower arz, bedelsiz onayı, bilanço vb. Bekliyoruz. Biraz da 300 bandında beklemeye devam etsek iyice rahatlarız.

Sayfa 478/902 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •