Kalp yazmıyor ağır ilaçta yazmıyor .
Dahiliye bazı ilaçları yazarken bazılarını yazamıyor .
Daha da vahimi Hatta bazı ilaçları branş doktoruda yazamıyor 3 doktorun e imza sı olması gerekiyor
Kalp yazmıyor ağır ilaçta yazmıyor .
Dahiliye bazı ilaçları yazarken bazılarını yazamıyor .
Daha da vahimi Hatta bazı ilaçları branş doktoruda yazamıyor 3 doktorun e imza sı olması gerekiyor
Yeni Evim’de hayaller başka bahara kaldı
İlk kez konut sahibi olacak vatandaşlar için yapılan Yeni Evim kampanyasında müteahhitler zam üstüne zam yaparken, vatandaşlara peşinatları iade ediliyor. Bankalar konut kredisi işlemlerinde sorun yaratıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...kaldi-7598077/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Devlet Bahçeli den gelen seçim açıklamasından sonra planlar en yakın zamanda bir seçim olmak üzere yapılmaya başlanabilir artık.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Kişisel görüşüm seçim takvimi açıklandığında USD ve altına kayma başlar. Bu kayma yavaş yavaş olursa kontrol edilebilir belki ama yığılma şeklinde olursa şok olur. Hedefim seçime kadar kredi kartı ile limit oldukça 50-60 Gr altın almak. Fakirin yapacağı bu kadar. Ha zengin mi olurum en azından düğünde takacağım altını almış olurum. Ayhan başkan yaşıyordur şuan düğün harcamalarını öyle herkesin altından kolay kolay kalkaacagı gibi değil artık.
Heval kardeşim emekli olayım diye yırtıniyordun emekli maaşını görünce şimdi de emekli maaşı adaletsizliğinden bahsediyorsun. Ben taze emekli sayılırım 6-7 yıllık emekliyim. İlk aldığım maaş asgari ücretin 1,5-2 katına yakınken asgarî ücret tarafından geçildim. Altın olarak mukayese edersem artık 1/3 unu alıyorum. Emekli kaderine terkedilmiş gibi. Havalar ısınırsa sağlığım el verirse partime kasiyerlik vs gibi yapabileceğim iş bakacağım. Eskiden kitap tez yazma işleri geliyordu 2019 dan beri uğramaz oldu. Maddi sıkıntı herkeste olduğu için kendileri yazıyor demek ki.
Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz! Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun.
https://twitter.com/search?q=Danla
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Yer İmleri