Sayfa 39/1009 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu Millet akıllanmaz...200--300K USD ye satılan evlere şimdi millet giremiyor ya da yıkıldı...Hala ev ha ev...Ülke deprem bölgesi ,tamam oturmak için 1 ev alırsın ama parayı betona gömersen sonunda bir şeyin kalmaz...Yakınlarımın durumu bu şekilde...
    Kahramanmaraş’taki depremlerin ardından bölgedeki ailelerin göç ettiği illerden biri olan Konya’da gayriresmi emlakçılar ve ev sahipleri, evleri yüzde 30 ila 40 arasında değişen artışla kiraya vermeye başladı. Duruma tepki gösteren Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, ''Gayriresmi emlakçılık yapanlar ile art niyetli ev sahipleri nedeniyle, kiralar yüzde 30 ila 40 arasında yükseldi. 7 bin lira olan ev 10 bin liralara yükseldi. Bahçeli müstakil dubleks ev veya villa da 20 bin liraya kadar ilanın verildiğini görüyoruz. O bölgelerde, o evlerde 7 bin liraya kiraya oturuyorlar'' dedi.
    bir halt olacağı yok.

2. Depremde 100 lerce kurum yemek çadır veriyorken bizi yöneten bunu Kızılay'ın AFAD in yaptığını sanıyor hey Allahım.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Benim söylediğime gelmişsin
    Bana mı dedin başkan ben hep böyle düşünüyorum hayallerimi yazsam musolini hitler yanımda pamuk kalpli kalır.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bana mı dedin başkan ben hep böyle düşünüyorum hayallerimi yazsam musolini hitler yanımda pamuk kalpli kalır.
    Sana söyledimde itiraz ettin diye aklımda kalmış. Benim fantazileri bi bilseler hepsi dünya dışına kaçmaya çalışır
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Deprem Sonrası Organizasyon Bozukluğu Sürüyor: A Haber'in Geleneksel Çadır Övme Videosu Ancak 12. Günde Çekilebildi...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=410806
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Adalet hiç bir dönem tam olarak ( sözlük anlamıyla ) sağlanamaz. Ceza kanununda bile , suç işleyen yakınını korumak, saklamak vb. şeyler normal sayılıyor. Yani beğenmediğimiz Almanya da baba, oğlunu veya çocuk ana- babasını ihbar ediyor. Adamlar eğitimle mi, toplumsal ahlakla mı her nasılsa sistemi oturtmuş. Biz ise söz de atasözü olarak bile çocukları şiddete, suça, ahlaksızlığa itiyoruz. Askerde bile hiç unutamadığım çok yadırgadığım bir şarkı vardı '' Baldız balkonda yatar , kabak gibi ....'' diye. Ne kadar çirkin.

Ülkenin mevcut demogratif yapısıyla ve bozulmuş eğitim sistemiyle hiç bir şekilde düzeltilemeyeceğini düşünüyorum. Ancak , tarih okudukça çok kez dağılmış bu milletin büyük savaşlar, yıkımlar, göçlerden sonra mezhepsel, ırksal, bölgesel vb. bölünmeler yaşayarak katışıksız toplum olduklarında toparlandıklarını görüyoruz. Haliyle bu durumda mümkün olamayacağına göre kırk haramiler gibi tutan tuttuğunu öpecek. Safari belgesellerinde olduğu gibi güçlüler ayakta kalacak.
    Hukuk profesoru gibi yazmis.

Tarihi bilgi de dokturmus.

Hic bir sey duzelmez diyor, kirk haramiler tuttugunu oper.

Ne diyelim, cevap vermeye degmez.

Bir sey anlatmak icin nerden baslayacaksin ki buna.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Benim fantazileri bi bilseler hepsi dünya dışına kaçmaya çalışır.
    Reha Mudur'le birlikte Mars'a kacacagiz kacmasina da bir turlu beceremedik, onca patates sogan aldim, nasil birakayim diyor..

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sana söyledimde itiraz ettin diye aklımda kalmış. Benim fantazileri bi bilseler hepsi dünya dışına kaçmaya çalışır
    Başkanın karıştırdın geçmiş fantazilerim form da var. Dediğim gibi Hitler musolini benim yanımda pamuk kalpli melek kalır.

Sayfa 39/1009 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •