Sayfa 84/1009 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Seçimden sonra bir akşam yada sabah ülkede ekonomi büyük sıkıntıda şimdi yardım zamanı Dövizciler affetsin olabilir mi ? Mümkündür diyenleri duyar gibiyim. O halde , dövizci olmamak lazım. ( gösterilerde kullanılan döviz değil )
    Bunu bir turlu anlayamadin, ya da AKP'nin durumu icini yakiyor.

Insanlar soyulmamak icin dovizci oluyor, varligini korumak telasinda.

Senin fikri hisimlarin da diyorki, parani dovizde tut, yoksa soyarim.

Bunu anlamak bu kadar mi zor ?

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çok büyük paraları adsm nereye koyacak ki. Bir de üstüne deprem oldu. 5-10 milyoncuk doları varsa 500-1000 deste soğanı saklayacağı yer ancak yabancı yerde olur.
    O kadar parası olan adam emin ol saklayacak yeri bulur değerli kardeşim.

Ben eminim o para sende olsa sende bu zeka varken sen de acaip güvenli en az on yer bulursun.Önemli olan o parayı bulmak,yoksa saklamak işin kolay kısmı.

4. Deprem sonrası anket sonuçlarının son durumu ilgili kişilere gitmiş olmalıki değişik açıklamalar görülüyor.
    İyi polis kötü polis.

İyi polis kötü polis, müzakere ve sorguda kullanılan bir psikolojik taktiktir. Burada aynı ekipteki iki kişi birbirine tam anlamıyla zıt karakterleri yansıtır. Biri cezaya vurgu yaparak düşmanca veya suçlayıcı bir tavra bürünürken diğeri, ödüllendirme yanlısı ve sempatik olabilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Edgar allan poe nun bir hikayesi var.Polis bir adamda çok önemli bir evrak olduğunu biliyor.Odasında sakladığını da biliyor.Gizlice o yokken odasına giriyor günlerce o kağıdı arıyorlar.Tek kağıtlık bir belgeyi günlerce bulamıyorlar. hikayenin sonunda belgenin şöminenin önünde yanmış kağıt parçaları arasındaki buruşmuş bir kağıt parçası olduğunu öğreniyorsunuz.Yani günlerce gözlerinin önündeki kağıdı kimse bulamıyordu.Basit zordur ))))))))))

Misal eski usül paraları vakumlu poşetlerin içine koysak ,onları da bir kübe koyup sadece bizim bildiğimiz yere gömsek eski usül,bence valla bulunması zor))))))))))

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben eminim o para sende olsa sende bu zeka varken sen de acaip güvenli en az on yer bulursun.Önemli olan o parayı bulmak,yoksa saklamak işin kolay kısmı.
    Benim hayatım babamın kardeşlerimin sakladığı şeyleri bulmakla geçti. Ama para saklamak başka bir şey. Bir ara araba almak için baldızdan üç bilezik aldık araba alıncaya kadar bir yere giderken evin en pis yerine koyuyordum. Büyük parayı düşünemiyorum bile.

Sayfa 84/1009 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •