Sayfa 93/1009 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bugün elbistanda bahçeli baya sinirlenmiş.Halk baya baya tepki vermiş.Daha önce bu konuyu yazmıştım.
    Elbistanın Maraşla ne coğrafik ne de kültürel olarak hiç bir bağı olmamasına rağmen neden Maraşın ilçesi yapılmış anlamış değilim..Elbistanlılar genelde sakin ruhlu insanlar ama demek ki canları fena yanmış... Oraya kurtarma ekipleri yabancılar bile 2.günün akşamı gitttiler. Yerli kurtarma ekiplerinin ne zaman gittiğini sizler daha iyi bilirsiniz...

Deprem Bölge halkının canını yaktığı gibi moralleri de sıfırın altına çekmiş durumda...

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    500 yıl önceki fen bilim tekniği ile İstanbul daki depremden 6 ay sonra inşaata başlamak akıl edilirken padişah tarafından şimdi neden bu kadar acele ediliyor bina temelleri atmak için
    Bu arada sürekli artçı depremin olduğu yere Temel atmaya başlarsanız ilk sallantıda yapılan binalar çöker...Bunu bilmek için Mühendis olmaya gerek yok...

2. bunu siz ben biliyoruz hiç mi uyaran olmuyor bunun için benim bunu kafam basmıyor

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    500 yıl önceki fen bilim tekniği ile İstanbul daki depremden 6 ay sonra inşaata başlamak akıl edilirken padişah tarafından şimdi neden bu kadar acele ediliyor bina temelleri atmak için
    Mimar Sinan i örnek alsalar iyi bunlar kötüleri örnek alıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    bunu siz ben biliyoruz hiç mi uyaran olmuyor bunun için benim bunu kafam basmıyor
    Kimsede o göt yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    yaparsak anca biz yaparız, gidersek de evsiz kalırsınız algısını başka nasıl oluşturabilirsin..?

6. Kardeşim resmi olarak deplasman tribünü olmayacak.Fb seyircisi alınmayacak diye bişey yok.
     Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Fenerbahçeli taraftarı nasıl tespit edecekler ki ?
    Lacivert rengi mi yasaklayacaklar.
    Kayseri Fenerbahçe maçına girişte yapılacak muhtemel test sorusu.
    Şaampiiyon ? Fener.
    LM-X210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..................... .
    Son düzenleme : baddog; 01-03-2023 saat: 03:31.

8. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........... .
    Son düzenleme : baddog; 01-03-2023 saat: 03:31.

Sayfa 93/1009 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •