Sayfa 94/1009 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Devlet eyt lilere ucuzdan dolar satmali.alim satım marjı bu kadar genisken kıdem tazminatını alan emekçi vatandaş alırken kardan zarar ediyor...ytd

Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Devlet eyt lilere ucuzdan dolar satmali.alim satım marjı bu kadar genisken kıdem tazminatını alan emekçi vatandaş alırken kardan zarar ediyor...ytd
    Kıdem tazminatınalacakları borsaya davet ediyorlar
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Mert Başaran a göre ihtiyacı olmayan telefonu tüketen akıllı davranmıyor. Misal Apple iPhone ilk çıktığında o telefonu alacağına, o kadarlık Apple hissesi alan şimdiye köşeyi dönmüştü. Mantıklı bir analiz.

buradan Apple alınır mı üstadım ? telefon almayıp hisse mi alalım.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    500 yıl önceki fen bilim tekniği ile İstanbul daki depremden 6 ay sonra inşaata başlamak akıl edilirken padişah tarafından şimdi neden bu kadar acele ediliyor bina temelleri atmak için
    padişah seçimle gelmediğindendir

mesela o zaman ben emeklü olacağım hünkarım desen tiz kellesi vurula emeklilikte yaşa takılmaya mı derler idü?

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kıdem tazminatınalacakları borsaya davet ediyorlar
    ayhan abi soğan gibi borsa da belli bir çizgide tutulacak gibi duruyor, bist çizgi olmazda bant olur sanki

6. Bu depremin ülke bütçesine hiç etkisi olması sanırım apar topar EYT çıkardılar ama bu kütleden oy çıkmaz. Şu an 2000 sonrası çalışanlarda oldukça fazla bilendi ve ciddi bir tepki var.

7. Seçimlerin ertelenme olasılığı artıyor günden güne artıyor ta ki YSK nın deprem bölgesindeki inceleme raporunun sonucunu görene kadar.
    Matbaalar fiziki olarak hazırlıklara başladı mı gözlemlemek lazım.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ayhan abi soğan gibi borsa da belli bir çizgide tutulacak gibi duruyor, bist çizgi olmazda bant olur sanki
    Ruj sürme olayını abarttılar..
    Seçilen model buysa sonu da aynı olur..

Memento mori

Sayfa 94/1009 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •