Sayfa 88/100 İlkİlk ... 3878868788899098 ... SonSon
Arama sonucu : 793 madde; 697 - 704 arası.

Konu: VBTYZ - VBT Yazılım A.Ş.

1. hisseler temel anlamda köpüklerini atıyor....artık temel olarak rasyoları ucuz kalan talep görecek ,rasyoları pahalı olan da düşmeye devam edecek...ama ilk etapta bu seçim belirsizliği ortadan kalkması lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Çok pis verdiler ele, Allah'tan çok az bir miktarla denemelik almıştım. Burada sürekli hisseyi pohpohlayanların yatacak yeri yok !

3.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Çok pis verdiler ele, Allah'tan çok az bir miktarla denemelik almıştım. Burada sürekli hisseyi pohpohlayanların yatacak yeri yok !
    sen denemelik almışken bile bu kadar ağlıyorsun ama biz belki de senin sermayenin bir kaç katı ile girdik...buna rağmen kızmıyoruz ve ağlamıyoruz...çünkü hissemize güveniyoruz...düşüşlere de çıkışlara da alışkınız çünkü...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. şirket yaşıyor çok şükür. Bugün 100 bin dolarlık Amerika'daki iştirak işi tamamlanmış sanırım...haftaya da bilanço gelirse karnemizi göreceğiz inşallah...bu fiyatlarda durması üzücü tabiki ama,yatırım işi bu ne yapacağı belli olmuyor kısa vadede malesef...

5.  Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    şirket yaşıyor çok şükür. Bugün 100 bin dolarlık Amerika'daki iştirak işi tamamlanmış sanırım...haftaya da bilanço gelirse karnemizi göreceğiz inşallah...bu fiyatlarda durması üzücü tabiki ama,yatırım işi bu ne yapacağı belli olmuyor kısa vadede malesef...
    vbtyz düşük sermayesi ve düşük halka açıklık oranı nedeniyle çok sığ..satışlara da aşırı tepki veriyor ,yine alışlara da aynı şekilde agresif tepkiler verebiliyor...sığ olması tahta yapıcıların tam kontrolü sağlamasına neden olabiliyor..yani istedikleri gibi yönlendirebiliyorlar...eğer bilançolarda kötü niyetli oynamalar yapılmaz ise ?? vede kasti baskılar kurulmaz ise ?? vbtyz nin ederine gideceğine inanıyorum...bu ederin de güzel yerle olacağını düşünüyorum..bakalım nasipte neler olacak ?? sabır sabır sabır....

6. tahtada tek alıcı benim galiba)..bu ne sahipsızlık vbtyz ..bır köşeye atılmış gıbı..bılançoya kadar tutalım bakalım)umarım üzmezsın..hacım yerlerde tahtada kımse yok..hayra yoralım..acaba herhangı bır faalıyetı varmıdır bu şirketın yoksa kottan falan mı atılacak
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. keko sen böyle düşmezdın ama senıde kötü yola düşürmüşler
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

8. bu endekste mınımum olman gereken fıyat 54-55 tl ,,elbet farkedıleceksın..akşam birde şık bir bilanço patlatırsan oldu kaymaklı ekmek gadayıfı))

Sayfa 88/100 İlkİlk ... 3878868788899098 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •