Sayfa 803/1002 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    nasıl yani iktidarın adayı tayyip değil mi ?
    O konu biraz karışık...

Kanun "bir kişi en fazla 2 defa cumhurbaşkanı olabilir" diyor.

Kanun değişikliğinde bu maddeye dokunulmadı ya da buna ithaf bir madde yazılmadı.

Dolayısıyla bu kanuna göre tekrar aday olamaz denilirken, diğer grup yeni kanuna ( ya da yeni sistem - başkanlık sistemi dedikleri ) göre daha 1 defa aday olup cumhurbaşkanı oldu bu da 2. dönemi olacak diyor.

Bu konu bence hukukçuların alanında...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

2. Anayasanın bir kıymeti varsa bir kişi en fazla iki defa aday olur diyor.
    Hoş kim olsa fark etmez bu saatten sonra.

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Anayasanın bir kıymeti varsa bir kişi en fazla iki defa aday olur diyor.
    Hoş kim olsa fark etmez bu saatten sonra.
    Tekrar baktım aday olur degil seçilebilir diyor.
    Bu da cokomelli. Aday olursa problem yok ama seçilirse sıkıntı.
    Asrın anayasası. Peh.

4. Acilis yatay veya yukari olur hafif

5. ENAG verilerine göre şubat ayında enflasyon yüzde 7.21 artarken, yıllık artış yüzde 126.91 oldu.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. hanımaga masayı yıktı bence...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bence geçen senede kesindi. Orayı ne masur ne ekram hakediyor. Senelerdir bu adam tek başına mücadele ediyor. Mansur o partiden o partie geziyordu. Ekrem daha sütten yeni kesilmişti. Tek bir lekesi yok kk nin devleti tanıyor. Daha bşr vatandaşı partiliyi kırmadı azarlamadı sövmedi . Oturduğu yer saray değil. Senin benim evim sadeliğinde.Tertemiz bir insan. Neden bir başkasını arıyor insanlar. Alevi olduğu için mi.
    Ben de bu kafadayım..Üstelik sünni müslümanım. Alevi, sünni,şu, bu hepsi hikaye. Her görüşten, her dini inançtan hırsız-arsız da çıkar, dürüst namuslu insan da. O yüzden kimliğe değil, kişiye ve onun karakterine bakmak lazım.

Twittter da yazdım hep.KK nın aday olması gayet normal, eğer 6 lı masadan beğenmeyen varsa çıksın o da aday olsun..Meral ablanın içine sinmiyorsa çıksın aday olsun, kim daha yüksek oy alırsa ikinci tura o kalır ve cumhur dışındaki partiler o adayı destekler...Bu bağlamada muharrem ince nin de, hdp ve aşırı solun ortak adayının yarışmasını da isterim...herkes ilk turda gönlündeki adaya oy versin..ama ikinci turda, ya o, ya bu diyeceksin, ona göre oy vereceksin.

Tüm bu yaşananlardan sonra bir iyi partili kk yerine rte ye oy veriyorsa, ya da hdp li meral yeribe rte yi tercih ediyorsa kendi bilir...demek ki rte den çok da şikayetçi değillermiş deriz...aynen devam ederiz...böyle başa böyle tarak sözünü tekrarlar, işimize bakarız.

Ha, öyle hem şöför mahali, hem üç kuruş...hem ben reis olmam, bb olurum...hem senin partinin başkanını istemem, hem de şu ilin belediye başkanı olsun...oldu cnm, başka bir arzun var mı?

Bu arada bende iyi partili sayılırım, en azından son seçimde ona oy verdim, ama bu ilkesiz hareketler ve "tipik sağ söylemler" beni de kızdırmaya başladı...Şu an saadet partisine daha yakınım, içlerinde en ilkeli, en dümdük onlar duruyor bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. NTV'nin haberine göre, cumartesi gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 91 kuruşluk zam bekleniyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 803/1002 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •