Sayfa 127/1009 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Buna Meral in aklı yetmez. Eski MHP milletvekilleri demiştir ona. İyi parti ne Mansur Yavaşi ne İmamoğlunu yanına çekemez. Başka bir aday gösterdi velev ki kazandı meclisten nasıl kanun çıkaracaksın hiç mi düşünmedin be kadın.
    Bence Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve Belediye başkanlarından biri aday olup seçime girseler Kılıçdaroğlu ve Erdoğan ilk 2 olur. Mansur'da Imamoglu'da CHP şemsiyesi olmadan %20 oya bile ulaşamaz. Buna Mansur Yavaş farkında yerel seçimde İyi Parti adayı olarak seçime girme önerisini reddetmişti.

2. Sokakta vatandas kendi isi gucu derdinde, belki bu durumu cok net anlayamayabilir, ancak bu vesile ile Turkiye'nin yarin karsilasacagi en buyuk sorunlarindan biri halledildi.

Yarin, ikide birde atamalarda, yuksek yargi atamalarinda, KK'nin karsisina dikileceklerdi.

Meral Hanim'i bu noktaya ceken iyi partilileri CHP yonetimi biliyordur, bu vesile ile onlarin da ikbal beklentisi sona erdi.

Dusunun ki, bugun vekil, yarin KK'na gidip beni listeye koy diyecek.

Gecmis olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bence Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve Belediye başkanlarından biri aday olup seçime girseler Kılıçdaroğlu ve Erdoğan ilk 2 olur. Mansur'da Imamoglu'da CHP şemsiyesi olmadan %20 oya bile ulaşamaz. Buna Mansur Yavaş farkında yerel seçimde İyi Parti adayı olarak seçime girme önerisini reddetmişti.
    https://twitter.com/fatihaltayli/sta...V5thQJ09w&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Yarın akşamki maçtaki kışkırtıcı eylem olasılığına dikkat çekilmiş.
    Biz Yarın yönetim olarak gideceğiz.Orada bulunacağız.
    İnşAllah maçımızı kazanırız.İnşAllah sağ salim döneriz diye endişesini dile getirmiş.
    4:00

4 tane bakan selfie çekerken siyaset olmuyor mu?
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Asıl sorun bu değil ki. RTE nin karşısinda ki aday kazandı. Meclis çoğunluğunu kazanabilir mi. Tekrar uzlaşma olmazsa seneye tekrar seçim olur. Bu işin içinde Koray Aydın yoksa ben bir şey bilmiyorum. Koray Aydın buna verdi genel başkanlığı ama tüm örgüt bunun elinde.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sokakta vatandas kendi isi gucu derdinde, belki bu durumu cok net anlayamayabilir, ancak bu vesile ile Turkiye'nin yarin karsilasacagi en buyuk sorunlarindan biri halledildi.

Yarin, ikide birde atamalarda, yuksek yargi atamalarinda, KK'nin karsisina dikileceklerdi.

Meral Hanim'i bu noktaya ceken iyi partilileri CHP yonetimi biliyordur, bu vesile ile onlarin da ikbal beklentisi sona erdi.

Dusunun ki, bugun vekil, yarin KK'na gidip beni listeye koy diyecek.

Gecmis olsun.
    Asıl soruna tekrar geliyoruz. Kılıçdaroğlu kazandı. Meclisi nasıl halledeceğiz.

İşe bak iktidarın şu koşullarda seçilme olasılığı sıfırken muhalefet gene seçimi hediye edecek.Öyle ya da böyle kk ve hdp ikilisi yanlarındaki akp artıkları ile seçime girecek ve reisi yenecekler öyle mi .Hey allahım ,akp oturup bu muhalefeti paramparça etmek için ne yapsam dese ancak bunu yapabilirdi.KK bu masanın mimarı mı mimarı aylardır toplanıyorlar mı toplanıyorlar,madem sen ana muhalefet liderisin iyi parti de dediği yapılmazsa önseçimle ortak aday olmazsa ben kabul etmem diyor bu konuyu nasıl olur da son toplantıya bırakırsın.İyi partinin masadan kalkma ihtimalini nasıl düşünmezsin.Dur bir dakika yoksa düşündün mü)))))) Yoksa maksat bumuy du.Son toplantıda kadın öyleyse ben masadan kalkayım deyince siz bilirsiniz derken ne düşünüyordun.Her neyse memleketin dibine dinamit koyacak en önemli seçimi kk nın yönetimindeki muhalefet öyle ya da böyle hediye edecek gibi gözüküyor.Cidden çok şaşırtıcı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,828
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İnsanın emeğinin *** olması buna denir..Mansuru KK partiye aldı seçtirdi..İmamı İl başkanı ablamız buldu seçtirdi. Akşeneri MHP ve AKP gazabından kim kurtardı...Muhalefet masası kurarak Büyükşehirleri tek tek AKP den kim aldı...Biraz adamın verdiği emeğe saygılı olun...

Ha Halk ben Alevi düşmanıyım, KK ağzıyla kuş tutsa ben oy vermem kendi ülkemde başka bir inanca sahip kişiyi seçmem diyorsa benim diyecek bir şeyim yok....
    K.Kılıçtaroğlunun ufak tefek kusurları olabilir,ama devletçi kimliği süperdir,bir ülkeyi ayakta tutan devletçiliktir,devletçi olduğundan bütün dosyalara rahat ulaşır,zatende ulaşıyor,dış ülkelerlende rahat bağlantı kurma yeteneğinede sahip,zaten 6'lı masayı kuran kendisi,üstelik sicili bozukları bile masaya toplamayı başardı,ne için MEMLEKET için,bir eski kökten CHP'li olarak yaptığı hataları görsek bile,bu hatalar iyi niyet içindi,bizde arayış içine girdik,M.inceye destek verdik,o ne yaptı,bizi yarı yolda bıraktı,mecbur elimizdeki malzeme ile yola devam edeceğiz.CHP demek ATATÜRKÜN YOLU demek,içindeki kurmaylar hep vatan için uğraş vermiştir,örneğin kıbrıs alındı,öcalan iti ülkeye getirtildi,ATAMIZIN ÖLÜMÜNDEN SONRA İKİNCİ DÜNYA SAVAŞINDA İSMET İNÖNÜ BAŞ ROL OYNADI BİZİ SAVAŞA SOKTURTMADI,tek yanlışı çoğul demokrasiye geçişidir,oda yeni dünyaya ayak uydurduğu içindir,şu an çoğul demokrasinin mokunu çekiyor ülke,menderesten beri ülke savruluyor,natoya giriş pandoranın kutusunun açılması olmuştur gizli,saklımız kalmamış ifşa olmuşuzdur.bir devlet gerçekçi liderlerlen yönetilir,Ecevitin kıbrıs savaşında ısrarlı oluşu devletçiliğimiz tekrar ön plana çıkmıştır,ama ne yazıkki bunu yine halk göremedi peşi malum abd destekli darbeye kadar gitti,darbe sonunda özal,çiller ülkeyi idare edemedi abd'ci oldukları için,evren.özal ve çillerin hatalarının bedelini Ecevit ödedi,işte o zaman abd'ye gün doğdu eş boblu RTE'yi göreve getirdi,bu eşbobluğun içinde siyasal islamda vardı,70 senelerinde mit raporlarında bu belirtildi dikkatli olun denildi ve sonuç ortada,önce kit teşebbüslü kamu sendikacılığı çökertildi,çünkü kit sendikacılığı her hükümetin baş belasıydı kitler özelleştirildi sendikacılık lav oldu,peşi orduya el atıldı,uyduruk darbecik planlandı,en sonda yargı ele geçirildi,daha bu halk akıllanmadıysa tekrar destek versinler iktidara,öderler artık 500 senelik toplam borcu,böyle borç olayını biz görmüştük osmanlıda,100 senelik borcu ATATAMIZ ÖDEMİŞTİ...Bir ülke devletçi zihniyete sahip liderlerlen yönetilir,bu zihniyeti ben KEMAL KILIÇDAROĞLUNDA GÖRÜYORUM,gerisi hava cıva.

Sayfa 127/1009 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •