Sayfa 125/1009 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Benim Cumhurbaşkanı adayım Bilal Erdoğan. Einstein Bilal.

2. Meral Akşenerin açıklamaları sonrası kriptolar düşüşe geçti. Dünya ekonomisi tedirginlik içinde.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,568
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ulke tarihinin son secimi de KK nin muhtesem surec yonetimi ile yapilmadan bitti.git sen % 1 oy orani olmayan akp lileri topla.ulkenin gelecegini belirleyecek Meral aksenerin zittina git.

daha ne yapabilirsin ki Reisin icin ?

helal olsun dede

sizlerde hayal kurun.

Akşener'den son dakika çıkışı! Altılı masa dağıldı
    beni ikna ettin, bundan böyle oyum akp ye, biraz daha çalış belki birkaç kişiyi daha kandırırsın trol işadamı kardeşim

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Yeri hazırmış...

BBP lideri Destici’den Akşener açıklaması: Cumhur İttifakı ile hareket ederse memnuniyet duyarız

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...yariz-7610083/
    Bu da öğretmen. Şimdi sadece kendi milletvekili olayım diye kuyruk gibi gezer.

5. Sayın üyeler Lütfen kötü ithamlardan kaçınalım. Allah aşkına şimdi İlave Tv nin videosunu seyrediyorum. Mansur ile Kemal arasındaki tercihleri soruyorlar. Yüzde 80 Mansur diyor. Çevrem desen öyle. Bana trol diyeni şimdiden uyarıyorum. Ben Erdoğana karşı kemale b oy veririm ama Milletimizin tercihlerine bakın.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sayın üyeler Lütfen kötü ithamlardan kaçınalım. Allah aşkına şimdi İlave Tv nin videosunu seyrediyorum. Mansur ile Kemal arasındaki tercihleri soruyorlar. Yüzde 80 Mansur diyor. Çevrem desen öyle. Bana trol diyeni şimdiden uyarıyorum. Ben Erdoğana karşı kemale b oy veririm ama Milletimizin tercihlerine bakın.
    İnsanın emeğinin *** olması buna denir..Mansuru KK partiye aldı seçtirdi..İmamı İl başkanı ablamız buldu seçtirdi. Akşeneri MHP ve AKP gazabından kim kurtardı...Muhalefet masası kurarak Büyükşehirleri tek tek AKP den kim aldı...Biraz adamın verdiği emeğe saygılı olun...

Ha Halk ben Alevi düşmanıyım, KK ağzıyla kuş tutsa ben oy vermem kendi ülkemde başka bir inanca sahip kişiyi seçmem diyorsa benim diyecek bir şeyim yok....

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İnsanın emeğinin *** olması buna denir..Mansuru KK partiye aldı seçtirdi..İmamı İl başkanı ablamız buldu seçtirdi. Akşeneri MHP ve AKP gazabından kim kurtardı...Muhalefet masası kurarak Büyükşehirleri tek tek AKP den kim aldı...Biraz adamın verdiği emeğe saygılı olun...

Ha Halk ben Alevi düşmanıyım, KK ağzıyla kuş tutsa ben oy vermem kendi ülkemde başka bir inanca sahip kişiyi seçmem diyorsa benim diyecek bir şeyim yok....
    Emeğe saygı olsun olsun da peki Reis yine alınca ne olacak.

8. Bu kadının karakter sorunu var....!!!!!!!!!.....

Izlemeye devam.....

Ben çok iyi biliyorum sizlerde öğreneceksiniz.....!!!!!!!!!!!!!!

Türk solu şövalyelerini kahpece acmasızca öldüren amerikan işbirlikçisi guruhu müsveddesi....!!!!!!!!!!!!

Sayfa 125/1009 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •