Sayfa 157/1009 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Son fiziki döviz bitene kadar bu oyunu devam ettirmeyi düşünüyorlar.
    Aylık ticaret açığı.
    Yaklaşık 100 forklift paleti kadar
    1:00

https://www.youtube.com/watch?v=VJrnf1l2AFQ&t=136s
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Bu kadar olay oluyor ama tek etkilenmeyen dolar / tl. kalıyor. Bu konu da araştırma yapan vardır muhakkak. Sonradan kitap yazar satarlar ama şimdiki zamana faydası olmaz.
    akıllı olan sepeti doldurur böyle fırsat bir daha gelmez

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Benim gibi düşünen bir siz varmışsınız forumda... Üç veya daha çok adaylı seçimde malum şahıs ilk ikiye giremeyebilir...Zaten Ersan Şen aday olursa malum şahısın adaylığı konusunu ciddi bir hukuki zeminde tartışmaya açar ve oldukça ikna edici konuşmalar yapabilir...
    malum şahıs kendi kitlesine dönüp hepinizin inancınızı, yaradanını, peygamberinizi ve özellikle bana oy verenlerin ecdatlarını öpeyim dese oyu %20 altına düşmez, ersan % 10 dahi göremez 10 bile abartı, iddiaya girmek isteyenle seçimden sonra bir hafta yazmamasına girerim..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    malum şahıs kendi kitlesine dönüp hepinizin inancınızı, yaradanını, peygamberinizi ve özellikle bana oy verenlerin ecdatlarını öpeyim dese oyu %20 altına düşmez, ersan % 10 dahi göremez 10 bile abartı, iddiaya girmek isteyenle seçimden sonra bir hafta yazmamasına girerim..
    Dediğiniz %20 civarı öyle bir kitlesi olduğunu ben de tahmin ediyorum. Ersan Şen ise sağda solada bayağı popüler bir figür gibi görüyorum ama popülerlik oya döner mi bilemem, ben döneceğini varsaydığım için öyle düşünüyorum. Ekonomi, deprem , mülteciler, doktor ve ilaç bulamama, ekmek kuyrukları, kiralar vb yüzünden iktidara oy vermek istemeyen ama ilk tercih olarak da chp'yi düşünmeyen kitle için bir seçenek olabilir gibi..
    Ben ve ailem chp'nin adayını destekliyoruz ki büyük ihtimal KK olacak gibi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pazara markete göndermediğimiz 18 yaşındaki çocuklar oy kullanacak. Bunlar sosyal medyada çok aktif. Sağı solu hiç belli olmaz. Bunlar hayatlarında kriz nedir hiç bilmez. Bunlar oy kullanacak. Bu seçim çok şeylere gebe. RTE kazanamaz o kesin de. Sürpriz biri seçilebilir. Ersan Şen in aday olması akp ve MHP ye zarar verir. Bu adam her partiden gençlerden oy alabilecek biri. Bence iyi Parti'nin attığı yanlış adım masadan ayrılması akp için tuzak oldu. Ben RTE nin bu ortamda seçime gitmeyeceğini düşünüyordum. Şimdi seçime gider babayı alır. Ersan Şen aday olursa son ikiye RTE giremez.
    Ersan şeni 2 dakikada harcarlar. Ersan şen çokmu temiz adam. Devletteki bilgi + pelikan medya ersanı çiğ çiğ yer. İktidar istemese ersan değil her akşam tv ye çıkmak evden dışarı adım atamaz.ersan şen kim?

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Dediğiniz %20 civarı öyle bir kitlesi olduğunu ben de tahmin ediyorum. Ersan Şen ise sağda solada bayağı popüler bir figür gibi görüyorum ama popülerlik oya döner mi bilemem, ben döneceğini varsaydığım için öyle düşünüyorum. Ekonomi, deprem , mülteciler, doktor ve ilaç bulamama, ekmek kuyrukları, kiralar vb yüzünden iktidara oy vermek istemeyen ama ilk tercih olarak da chp'yi düşünmeyen kitle için bir seçenek olabilir gibi..
    Ben ve ailem chp'nin adayını destekliyoruz ki büyük ihtimal KK olacak gibi...
    bakın imkan olsa atatürkü diriltip muhalefetin başına getirin veya obamayı türk yapıp 6'lı masanın adayı yapın veya dünya üzerinde en beğendiğiniz yerli, yabancı siyasetçiyi muhalefetin başına getirin doların 30 tl. olmasıyla yapacağı etkiyi yapamaz.

çünkü sorun muhalefette değil halkın afganistan ortalamasında kültür ve ahlak düzeyi olmasında, sorun kılıçdaroğlu veya başka isim sorunu değil, halkın paraları sıfırladın mı oğlumu duyduktan sonra iktidara gösterdiği teveccühte aramak lazım. ersan şen ola ki seçilse bile arkasına parlamento çoğunluğunu alamazsa ne kanun çıkarabilir ne de bütçesini onaylatabilir...

Ersan Şen’in ciddi ciddi aday olacağını düşünenlere gerçekten çok şaşırıyorum.

8. Ersan Şen, Ahmet Çakar ekolünden. Sırf hava civa. Bula bula bunu mu bulmuşlar aday diye? Koskoca Türkiye'nin geldiği hale bak.

Benden Cem Uzan'a 1 oy çalışır. İnceldiği yerden kopsun.

Sayfa 157/1009 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •