Sayfa 173/1009 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Seçimde sonra KK kazanırsa iki kişi kahrından ölür. Hadi bir kim bunlar ipucu vereyim siyasetçi

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kk da aslında rasyonel olanın ip in masada olması olduğunu biliyordu.nasil ip in ersan Şen hamlesi panik bir hamley se kk nin da çok ufak partileri de sofraya davet etmeyi düşünmesi panik bir hamleyi.o da bu kaos sonucu seçimi kaybederse tüm faturanın kendisine kesileceğini biliyordu.bu seçimin faturası diğerlerine benzemez.bahcelinin sokakta yuhalandigi reisin konteynirda uzaktan bunu seyretmek zorunda kaldığı zamanlardayız.hem de oy depolari olan elbistanda.bu seferki faturanın altından kimse kalkamaz.boyle çok iyi oldu.secim garantile ndi gibi bir durum oldu
    İki partide birbirine muhtaç, başka türlü bu sistem değişmez... masadaki siyasal islamcılara 50 mv kontenjanı ayrıldi iddiası var, bu ilerde sorun teşkil edebilir

3.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    İki partide birbirine muhtaç, başka türlü bu sistem değişmez... masadaki siyasal islamcılara 50 mv kontenjanı ayrıldi iddiası var, bu ilerde sorun teşkil edebilir
    Seçilecek yerde mümkün değil. kazanılacak mv 300 olsa yaklaşık %20..

4. 3 u birden Mitinglere katılırsa iyi bir miting atmosferi yakalanır.Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu dahil.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Arkadaşlar asıl olay AKP nin gitmesi tek adam rejiminin bitmesi.eminim mesrebinize göre altılı masada size farklı gelen üyelere kıl oluyorsunuzdur.elbet ben de öyle.ama bu ucube başkanlık sisteminden acil kurtulmamız lazim.cok katılımlı bir oluşumda başkanlık sisteminin bitmesi daha kolay olur.mevcut sistem zaten tamamen başkanın gücü topladığı bir sistem.altili masada kimse o sistemi istemez acilen degistirirler

Diğer konular ayrinti başkanlığı kaptirdiktan sonra geçmiş olsun

7.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Sorun teşkil etmez. İleride yolsuzluk dosyaları bi açılsın gör bak kaçan kaçana satan satana dönen dönene bir dönem yaşanacak.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    HDP-CHP yakınlaşmasında bir sakınca görmüyorum. Benim sıkıntım KK'nın basiretsizliği.
    Bu nasil bir yargi ya ?

KK'yi hic tanimadigin halde, niyet okuyarak bunu yaziyorsun.

Ben 1973'ten bu yana CHP uyesiyim, KK, Ecevit'ten sonra gelen en mukemmel Gnl.Bsk.dir.

Hic iktidar oldu mu ki bir basiretsizligini gordun.

Ayptir.

Sayfa 173/1009 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •