Kemal’e hiç oy vermedim pişman değilim gene vermem gerçi Reise de hiç vermedim vermeyi aklımdan da geçirmedim .
Kimi seçeceğimi biliyorum ama yaşı tutmuyor daha cumbaba olmasına aday olamıyor
Kalabalık etmeyin
Açın Türkiye'nin önünü!
Kk ye karşı olduklarını söyleyenler döneminin en büyük dolandırıcısının reklamıyla geziyor. Boşuna deveye diken lazım dememişler.
bir halt olacağı yok.
Kilicdaroglu 'nun konuşmasını dinledim.Etkili ve iyi hazırlanmış.
K,Koğlu devlet adamı tavrı göstererek bir saygıyı hak etmiştir belediye seçimlerinde kana D de istanbulu ankarayı kazanacağız dediğinde he he deyip gülenler vardı sonuc ortaya çıkınca morardılar K Koğlu yaş tahtaya basmaz ahlakını parayla satan anketçilerle çalışmaz kesin kazanacağını bilseydi asla aday olmazdı daha önceki seçimlerde neden olmadı düşünmek lazım adamın kafadan kemiksiz yüzde 45 oyu var yüzde 30 kendi partisi yüzde 45 kürt seçmen oyu var CHP den ayrılan partilerin oyu deva gelecek dp partilerinide 1 birer puan olarak hesaplayın en azını hesaplıyorum bana göre babacanın oyu 3ve 4 bandındadır İP de en az gizli 2 puan chp oyu var hesaplayın ben enaz yüzde 55 olarak hesaplıyorum İP olmasada kazanır sokakta pazarda siyasal islamcılara karşı büyük bir nefret var insanlar korkudan siyasal islamcıları eleştiremiyorum imam hatipli hakim ve savcıların ceza vereceğine kesin gözüyle bakıyor bu hareketiyle İP chp ye büyük katkı yapmıştır TÜRKİYE cumhuriyeti boğazı sıkılmış nefes alamaz duruma gelmiştir koca ülke tek adamın ağzına aklına mahkum edilmiştir ekonomisi felç olmuştur bir ayda 14 milyar dolar cari açık veriyor TÜRKİYE bu bu açığı hangi geliriyle kapatacaktır tam bir felaket siyasal islamcılar anketlerde KK kazanacağını görürse tetikçi kanadıyla siyasi suikastler canlı bomba patlamaları olabilir sadat gibi siyasal islamcı terör örgütleri suriyeden getirip uyttukları cihatçı ruh hastalarını kullanabilirler KK oğlunu tehdit etmişlerdi cumhuriyetimiz KK oğluyla siyasal islamcılardan kurtulacaktır 2.nci yuzyılda siyasal islamcılarla bir daha asla karşılaşmıyacağız gençlerimiz mollaları tokatlayıp gönderecektir
Yer İmleri