Sayfa 178/1009 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    deveyle insanın var oluşundan beri durum böyle
    Bence pek yok, develer hala deve.

Valla bu saatten sonra artık muhalifler birbirine düşmeden gidip muhalefet adaylarına ilk turda da ikinci turda da oylarına vermeliler.Bu kriz esnası olan kaosun seçimi reise kazandıracağını düşünen her kes birilerine kızdı.Amaç aynı bu seçim mutlaka kazanılmalı.Bu üç gün acilen unutulmalı gündem kızılay afad ekonomik kriz bağlamında iktidarın yaptıkları saçmalıkları hataları vurgulamaya dönmeli.Benim aklıma göre bu rüzgarla seçim ilk turda bitebilir.Bu kaosun en iyi yönü imamoğlu ve yavaşın cb yardımcısı olarak ilan edilmeleri.Bu bence halka çok sempatik gelir.

Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    K,Koğlu devlet adamı tavrı göstererek bir saygıyı hak etmiştir belediye seçimlerinde kana D de istanbulu ankarayı kazanacağız dediğinde he he deyip gülenler vardı sonuc ortaya çıkınca morardılar K Koğlu yaş tahtaya basmaz ahlakını parayla satan anketçilerle çalışmaz kesin kazanacağını bilseydi asla aday olmazdı daha önceki seçimlerde neden olmadı düşünmek lazım adamın kafadan kemiksiz yüzde 45 oyu var yüzde 30 kendi partisi yüzde 45 kürt seçmen oyu var CHP den ayrılan partilerin oyu deva gelecek dp partilerinide 1 birer puan olarak hesaplayın en azını hesaplıyorum bana göre babacanın oyu 3ve 4 bandındadır İP de en az gizli 2 puan chp oyu var hesaplayın ben enaz yüzde 55 olarak hesaplıyorum İP olmasada kazanır
    Bana göre yükselen trend BB ile başladı , ve hala yükseliş trendi devam ediyor..Son afet de ciddi destek oldu...Umarım uzlaşmacı ve sorun çözücü kişiliğe sahip KK ile Ülkede güzel şeylerinde yapıldığını görebiliriz...

4. 10 Mart ta seçim kararı alacaklarını duyuran Erdoğan, Bu kadar kayıp varken siyasi çekişmelerle kavgalarla örülü bir seçim kampanyası yapmayı içimize sindiremeyiz.

https://www.mynet.com/son-dakika-cum...z-110107103149

Bak bak bak..!

5. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nun adaylığı hayırlı olsun, en iyi hakem millettir. Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş ün güya temsilcisi SP de açıklanması SP için tarihi utançtır. Sonuç ne olursa olsun, bu durum ömür boyu yüzlerine çarpılacak!

https://www.mynet.com/altili-masa-ni...i-110107103176

Hani iclerine sinmiyordu ya, AKP kanadindan yapilan ilk aciklama bu.

6. Aclik siniri ayda 13.000 TL, SGK emekli maasi 5.500 TL.

Bu iclerine siniyor, o halde sonuclara katlanacaksiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Aclik siniri ayda 13.000 TL, SGK emekli maasi 5.500 TL.

Bu iclerine siniyor, o halde sonuclara katlanacaksiniz.
    O 5500 alanlarım çoğu 2000 alacaklardı onlara 5500 verirlerken biz geride kaldık. Önce 3500 yaptı onlara sonra 5500. Az daha bizimle başa baş alırlar. Onlar sigara parası kadar prim ödedi biz üç asgari ücret.

8. Biz ev aldığımızda gremse borcumuz vardı bir gremse alıyor üste para artardı. Altın bir senedir yerinde saydığı halde bugün 1/2 gremse dahi alamıyorum

Sayfa 178/1009 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •