Sayfa 184/1009 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocam bundan sonra koalisyona alış. Bundan sonra hiç bir parti tek başına iktidar olamaz. Hele seçim barajını kaldır üç beş parti olmadan kimse iktidar olamaz. Akp den MHP den CHP den HDP den üçer beşer parti daha çıkar mecliste.
    Hocam normal şartlar altında, devlet-hükümet ayrımının olduğu, devlet/kamu organlarının her halukarda tıkır tıkır işlediği bir ortamda koalisyonlar, üst üste seçimler vs minimum hasarla atlatılır. Hatta günün sonunda böyle süreçlerin faydası kısa vadeli zararlarından fazladır. Gel gelelim bizim mevcut durumda, bu yönetim sistemiyle muhtemelen kaosa doyacağız. Brezilya dizisi gibi yıllar bizi bekleyebilir.

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Ben onu karşı olduğum için söylemedim. Ayrıca yaban domuzu, at, eşek vs. bilmeden yediğimize oldukça eminim. Kendi adıma organik yaban domuzu etini tercih ederim.
    İspanyolların işlediği bir et var yaban domuzundan kilosu Birkaç bin euro falanmış.. Eti nasıl işleyip tükettiğine göre değişir. Bizde bol bol at eşek kesip sucuk yapıp sattılar...

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam normal şartlar altında, devlet-hükümet ayrımının olduğu, devlet/kamu organlarının her halukarda tıkır tıkır işlediği bir ortamda koalisyonlar, üst üste seçimler vs minimum hasarla atlatılır. Hatta günün sonunda böyle süreçlerin faydası kısa vadeli zararlarından fazladır. Gel gelelim bizim mevcut durumda, bu yönetim sistemiyle muhtemelen kaosa doyacağız. Brezilya dizisi gibi yıllar bizi bekleyebilir.
    Ekonomik anlamda zor geçeceği kesin. Ülke iki üç yıl şu yolsuzluk rüşvet operasyonu yapılıp temizlenirse biraz daha az sıkıntı olur.

4. Ülkenin geleceği için zeka seviyesi artmalı eğitim kalitesinin artması ile 20-30 yıl sonra geri zekalılar bitince ülke normale döner.

5. Bill Gates böcek çiftlikleri kurmuştur. Avrupada moda bu aralar. Ekmek arasına koyup yeriz

6. Ama şunu yazmakta beis görmem. Bence KK en başından beri bu süreci kendi yazdı, kendi oynadı. Tamamen kendi istediği, kendi kurguladığı, kurallarını koyduğu bir süreç oldu. Günün sonunda başarı da başarısızlıkta tamamen KK nın olacak benim nazarımda. Geri kalan tüm liderler sadece figüran olarak kaldı. Aslında hiçbir şey elde etmediler. KK kendi kafasındaki oyunu kurmak için gerekirse tavizler verdi ve süreç buraya kadar geldi. Şahsen alkışı da eleştiriyi de süreç sonunda KK ya yapacağım.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ama şunu yazmakta beis görmem. Bence KK en başından beri bu süreci kendi yazdı, kendi oynadı. Tamamen kendi istediği, kendi kurguladığı, kurallarını koyduğu bir süreç oldu. Günün sonunda başarı da başarısızlıkta tamamen KK nın olacak benim nazarımda. Geri kalan tüm liderler sadece figüran olarak kaldı. Aslında hiçbir şey elde etmediler. KK kendi kafasındaki oyunu kurmak için gerekirse tavizler verdi ve süreç buraya kadar geldi. Şahsen alkışı da eleştiriyi de süreç sonunda KK ya yapacağım.
    Bundan sonra bedel ağır. Kılıçdaroğlu fazla fazla taahhütlerde bulundu. Hepsini devir alacağı ekonomiyle yapması imkansız. Orada film kopabilir. Yüksek kur mu yüksek faiz mu. Yada her ikisi de mi tercih edilecek.

8. Kırmızı et konusu açılmışken dün yaşadığım bir anekdot .

Dün üst komşum aradı kıyma istermisin diye sordu 187.5 tl döş rulo var dedi dedim dolmalık mı yoksa köftelik mi yağ oranı ona göre gideyim dedim . Yağlı ise fiyat performans göre ucuz değil dedim .
    Ama Gittim baktım güzel 2.250 kilo aldım çoğu kasabın az yağlı satar buna %100 eminim

Sayfa 184/1009 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •