Sayfa 185/1009 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kaçak eti duyunca Reha bey buraya uğrar mı acaba?
    Etli butlu konu sonuçta. Hem de her anlamda.
    Depremden beri Dudu ve Reha abiler yok?

lan yoksa aynı kişi mi

şaka bi yana basganıma bu konuda hayranım adam birkaç msjdan milletin önceki nickini çıkarıyor (atını seven kovboy jimmy falan, geçen ressamı da çıkardı hayran kaldım)

BTK ya başgan yapmalılar.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kırmızı et konusu açılmışken dün yaşadığım bir anekdot .

Dün üst komşum aradı kıyma istermisin diye sordu 187.5 tl döş rulo var dedi dedim dolmalık mı yoksa köftelik mi yağ oranı ona göre gideyim dedim . Yağlı ise fiyat performans göre ucuz değil dedim .
    Ama Gittim baktım güzel 2.250 kilo aldım çoğu kasabın az yağlı satar buna %100 eminim
    Şimdi gideceğim, bütün komşularıma kafa göz dalacağım.
    Beni hiç böyle uygun fiyatlardan haberdar etmiyorlar.
    Şu şöyle pahalı bu böyle pahalı. Bizde muhabbet bu.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu altılı masada benim dünya görüşüme zerre uymayan aşırı derecede sevmediğim insanlar var.Ama reis çıtayı öyle bir seviyeye koydu ki şu andan itibaren seçim sonuna kadar muhalif grupla ilgili tek kelime yazmıyacağım.))))) Yahu yeter artık kurtulalım şu 20 yıllık hikayeden.Olan oldu bu iki ayı kazasız belasız atlatıp yeni yönetime kavuşalım.Ne yaparlarsa yapsınlar bundan kötü olamaz.Bu memlekette reisle bahçeli ortak oldu ortak olduktan sonra aralarında tek kötü laf duymadım.Tabanlarını da bu konuda zapt ettiler.Bizler dünya görüşü olarak özgürlükçü insanlarız da ortam o ortam değil.İki ay sabredelim.Sonra bakarız duruma.
    Arkadaşlar çocukken maç yaparken önce takımlar belirlenirdi.Takımlar belirlenirken en güçlü çocuklar ben kaptan olacağım diye kavga ederdi.Sonra kaptanlar ve takımlar belirlenirdi.Sonra maç başlardı kaptanlar ve takımlar belli olduktan sonra takım içi kavga olmaz.Gerçi reis aday olacak mı emin değilim.Bizim takım ve kaptan öyle ya da belli oldu.Bu saatten sonra değişmez.Tek adam rejimini değiştireceğimiz takım bu başka takım da olmayacak.Konuyu misal reis üçüncü kez aday olabilir mi bu legal mi anayasaya uygunmuya çevirsek veya kızılayı depremi ekonomik krizi falan konuşsak daha iyi değil mi.Kendi ayağımıza sıkmayı bırakalım.Onun zamanı dün bitti.Seçim gecesi sonuç belli olsun benim de hem övgü hem de yergi anlamında yazacağım çok şey olur.KK oyunu kurdu artık sonuca bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kırmızı et konusu açılmışken dün yaşadığım bir anekdot .

Dün üst komşum aradı kıyma istermisin diye sordu 187.5 tl döş rulo var dedi dedim dolmalık mı yoksa köftelik mi yağ oranı ona göre gideyim dedim . Yağlı ise fiyat performans göre ucuz değil dedim .
    Ama Gittim baktım güzel 2.250 kilo aldım çoğu kasabın az yağlı satar buna %100 eminim
    Bunun ineği farklı danası farklı. Kıyma olunca farketmez aynı ineğin (yaşlı) etini yersen anlarsın kuşbaşı kavurma. Bim den kuzu eti almıştım bir sene önce yiyemedim onu kesecek diş çift bıçaklı olmalı hatta kediye verdik uğraştı biraz oda yiyemedi

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar çocukken maç yaparken önce takımlar belirlenirdi.Takımlar belirlenirken en güçlü çocuklar ben kaptan olacağım diye kavga ederdi.Sonra kaptanlar ve takımlar belirlenirdi.Sonra maç başlardı kaptanlar ve takımlar belli olduktan sonra takım içi kavga olmaz.Gerçi reis aday olacak mı emin değilim.Bizim takım ve kaptan öyle ya da belli oldu.Bu saatten sonra değişmez.Tek adam rejimini değiştireceğimiz takım bu başka takım da olmayacak.Konuyu misal reis üçüncü kez aday olabilir mi bu legal mi anayasaya uygunmuya çevirsek veya kızılayı depremi ekonomik krizi falan konuşsak daha iyi değil mi.Kendi ayağımıza sıkmayı bırakalım.Onun zamanı dün bitti.Seçim gecesi sonuç belli olsun benim de hem övgü hem de yergi anlamında yazacağım çok şey olur.KK oyunu kurdu artık sonuca bakalım.
    Reisin diploması yoksa ne olacak onunla ilgili yorumunuz.

Reis hele başkanlığı devretsin o konuda da başka konularda da çok yorumum olacak.Bu konu bence direk olarak ysk ya sorulmalı.Biz emin değiliz diploma konusu araştırılsın falan diye.

7. Sahte şirketlerde çalışıyor gibi gözüküp emekli olmaya çalışan vatandaşlar nasıl emekli olamaz ise bugün ki durum da aynı. Atadığı bakanlar verdiklerini ihaleler geçersiz.

Ona gerek yok o ihalelerde yapılan yolsuzluklar araştırılsa yeter.Kimler kimler mahkeme önüne çıkar inanamayız.Hele bir o irade gelsin,iktidarın korumasının artık olmayacağını gören bürokratlar siyasiler iş adamları birbirini satan satana olur.

Sayfa 185/1009 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •