Sayfa 186/1009 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şimdi gideceğim, bütün komşularıma kafa göz dalacağım.
    Beni hiç böyle uygun fiyatlardan haberdar etmiyorlar.
    Şu şöyle pahalı bu böyle pahalı. Bizde muhabbet bu.
    Siz komşunuza sokağa çıkma yasağı varken alışveriş yaptınız mı hiç iyilik yapan iyilik buluyor işte .

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kaçak eti duyunca Reha bey buraya uğrar mı acaba?
    Etli butlu konu sonuçta. Hem de her anlamda.
    reha beyi arasan bulamazsınkütahyada her yer kaplıca hergün bi yerde bide kaçak et kesimine başlamışsa seçime anca gelir
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Depremden beri Dudu ve Reha abiler yok?

lan yoksa aynı kişi mi

şaka bi yana basganıma bu konuda hayranım adam birkaç msjdan milletin önceki nickini çıkarıyor (atını seven kovboy jimmy falan, geçen ressamı da çıkardı hayran kaldım)

BTK ya başgan yapmalılar.
    Ben bir şey yazayım Reha başkan anında damlar da. Ben onu yazamam. En son beni o konuda uyardı sert bir şekilde.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.imdb.com/title/tt0265208/

üstadım komşuya iyilik etmek lazım ihmal ediyorsunuz demek ki

sayko üstadım da sizi uyardı filmi izleyin biraz gayret gösterin bu konuda

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar çocukken maç yaparken önce takımlar belirlenirdi.Takımlar belirlenirken en güçlü çocuklar ben kaptan olacağım diye kavga ederdi.Sonra kaptanlar ve takımlar belirlenirdi.Sonra maç başlardı kaptanlar ve takımlar belli olduktan sonra takım içi kavga olmaz.Gerçi reis aday olacak mı emin değilim.Bizim takım ve kaptan öyle ya da belli oldu.Bu saatten sonra değişmez.Tek adam rejimini değiştireceğimiz takım bu başka takım da olmayacak.Konuyu misal reis üçüncü kez aday olabilir mi bu legal mi anayasaya uygunmuya çevirsek veya kızılayı depremi ekonomik krizi falan konuşsak daha iyi değil mi.Kendi ayağımıza sıkmayı bırakalım.Onun zamanı dün bitti.Seçim gecesi sonuç belli olsun benim de hem övgü hem de yergi anlamında yazacağım çok şey olur.KK oyunu kurdu artık sonuca bakalım.
    neyseki bundan sonraki ikinci cumbaba da belli oldu dünkü foto karesi ile birlikte heyecanlanmayız artık.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bende telefonun yok. Olsaydı sana söylerdim ama ben burada defalarca yazdım salça 10 TL iken yazdım. Gerçi o zaman da stokçuları oynuyorlardı salça alsan belki cezaevinde yatardın stokculuktan.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    reha beyi arasan bulamazsınkütahyada her yer kaplıca hergün bi yerde bide kaçak et kesimine başlamışsa seçime anca gelir
    Masaj yaptırmaya gidiyor mu ki başkan. Böyle çıtır çıtır hatunlar masaj yapıyor. Gerçi her gün gitse masaja kredi kartı kredileri patlatmışdir. Yada kuru kıydı yada evi satıp yedi.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    neyseki bundan sonraki ikinci cumbaba da belli oldu dünkü foto karesi ile birlikte heyecanlanmayız artık.
    Yani orası kesin,bunlar amerikan güreşi yapıyorlar o kadar kendini kaptırmaya heyecana falan gerek yok.İktidarı muhalefeti hepsi o mercedeslere binip bizi keklemek için varlar.Kesinlikle abartmaya gerek yok.

Sayfa 186/1009 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •