Sayfa 339/359 İlkİlk ... 239289329337338339340341349 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1. İlgili Şirketler
    []
    İlgili Fonlar
    []
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş. sürdürülebilirlik hedefleri ile uygulamaları ve 2022-2026 dönemi stratejileri doğrultusunda, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir küresel ekonomi yaratmak için kurumların iş birliği ile harekete geçmesini teşvik eden; insan hakları, çalışma standartları, çevre ve yolsuzlukla mücadele alanında on evrensel ilkeye dayanan "Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact)"ne imzacı şirket olarak kabul edilmiştir.

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımız ile duyurulur.

2. Kap duyurusu
    31.12.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan ve 15.02.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla revize edilen pay geri alım işlemleri kapsamında, 15.02.2023 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir.

15.02.2023 tarihinde 129,60 TL - 130,40 TL fiyat aralığından 20.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu NATEN Payları 20.000 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %0,061)

15.02.2023 tarihi itibariyle pay geri alım işlemleri kapsamında toplam geri alınan pay miktarı 1.853.000 adete ulaşmıştır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

3. Sahipsiz sokak görünümü var. Gayet normal. Kim ne yapsın bunu

VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sn Bay Tomi ve Sn Foton Naten benim portföyümde olacak maliyetim sıfır borsa hayatım sadece Naten de 1 ayda 4 tavan yaşadım para kazanmak önemli değil hisseyi alalı 6 ay bile olmadı aslında neyse fakat Naten patronu dürüst insan önemli olan bu zaten foruma son yazımdır az payım var fakat bana yeter 4 tavan anısına.

5. 23.12.2021 tarihli KAP açıklamamızda belirttiğimiz üzere, Şirketimizin Güneş Enerji Santralleri müteahhitlik faaliyetleri kapsamında Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.ile Özel Salihli Güven Sağlık Hizmetleri A.Ş. "Medigüneş Hastanesi" arasında, arazi tipi GES sisteminin kurulumu için KDV hariç 774.084,60 USD bedelle sözleşme imzalanmıştı.

Sözleşmeye konu ARAZİ TİPİ GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ kurulumu tamamlanmış ve ilgili kurumlar nezdinde kabulleri yapımış olup, santral enerji üretimine başlamıştır.

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

6. Magen max gördüğü 41 göre 36 larda esen 93 e göre 65 hiç tepki vermedi Naten 220 lere göre 153 lerde buda tepki vermedi ...Bu grupta bende portföyü mu yüzde elli azalttım, ama naten portföyünde hep olucak , bu kağıt bana şans getiriyor , şu an naten ve esen var magende vardi kar satışı yaptım, esen bu grubun öksüz kağıdı birde 1,5 yıldır bu grubu takip ediyorum 3 mutehatlik grubunu piyasadan kaplik bir ihale alamaması ilginç geliyor habere 1000 lot luk 3 gruptada hep hisse geri aldım haberleri , fakat yatirimci ihale bekliyor , yatırım tavsiyesi deildir...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

7. dün tavan bugün taban...
    hayırdır patron

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    dün tavan bugün taban...
    hayırdır patron
    Sn Foton siz daha eskiniz Naten de maliyetiniz sıfırdır düşüş yaşasın önemli değil kaybettiğinizi düşünün benim ağırlığım diğer 2 hissede her şey yolunda zamana ihtiyacı var Naten hissesinin.Ben gün içinde bakmıyorum bile artık ne olmuş diye bitti her şey 10 yıl sonra bakarım ne olduğuna.Para önemli değil benim için kaldım Naten de basit mantık.İyidir naten patronu iyi.

Sayfa 339/359 İlkİlk ... 239289329337338339340341349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •