Sayfa 219/253 İlkİlk ... 119169209217218219220221229 ... SonSon
Arama sonucu : 2020 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.

1. Oyak Çimento 2022 12 aylık Konsolide net karı 4.5 milyar tl.. geldi..

2. BU YIL YANİ 2023 YILI KAR BEKLENTİN MİNUMUM 10 MİLYAR TL.. DEPREM BÖLGESİNE ÇİMENTO VERECEK EN BÜYÜK KAPASİTE OYAK TA. bURALARDA DİP YAPARSAK TEKRAR 50 Lİ RAKAMLARIN ÜZERİNE ÇIKABİLME POTANSİYELİMİZ ÇOK YÜKSEK..

3. Oyak 36dan 8.9 milyon lot aldı, oralara daha fazla yaklaşırsa piyasadaki alım iştahı artabilir. Bugün bu bilançoya -5 yakışmadı, A1 capital 3.9 milyon lot sattı, karşılayan olmayınca böyle kapattık

4.  Alıntı Originally Posted by seburec1965 Yazıyı Oku
    Deprem bölgesinde herkesin herşeyini kaybettiği bir durumda senin sürekli kazanma isteği nasıl bir fantezi acaba???
    Ne alaka, borsa da kapansın o zaman...

5. İlk hafta almayın etmeyin ortak olmayın diyenleri dinlemeyip mal alanların hepsi ikiye katladı parayı. Kimsenin de umrunda değil. Borsa böyle bir yer. Paranın dini imanı yoktur diye boşuna dememişler.

Parayla pulla işim yok diyorsanız bırakın borsayı gidip çiçek sulayın.

6. Bunu yazan gecenin Bi vakti bu topiği bekler mi madem öyle sanko niye alıyor sanko birde antepli değilmi para böyle bişey pandemide biontech i alanlar niye aldı ilaç ondaydı da ondan yani şimdi ilaç oyakta para akar her türlü engelleyemezsin
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. Tavanlar artık
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

8. Deprem bu ülkenin bir gerçeği maalesef..Burada bulunan arkadaşlar eminimki son depremde yaşananlardan büyük üzüntü duymuşlardır..Ve birçoğumuz elimizden geldiği kadar deprem bölgesine ve oradaki vatandaşlarımıza yardım elini uzatmıştır ve uzatmaya devam edecektir..Bu büyük felaketi yaşamayı hiç kimse bu kadar ağır beklemiyordu.. Bu arada iyiki o bölgelerde Çimento fabrikaları var..İyiki Oyak var..İyiki İsdemir var.. Bu aciları bir an önce sarmak hepimizin birer vatandaşlık borcudur..Bunun tüm arakadaşlarımızın bilincinde olduğunu düşünüyorum..

Sayfa 219/253 İlkİlk ... 119169209217218219220221229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •