Sayfa 994/1002 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Ben de SPK'ya yazdım, bir şey çıkmayacağını bilsem de.
    bende spk ya çarşamba günkü işlemleri neden iptal ettiniz dedim, amaç yatırımcıyı korumak demişler, peki dedim pazartesi, salı, çarşamba gününe kadar aklınız neredeydi, onu görmezden gelip cevap bile yazmamışlar
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ..

Bu arada, sırf Allah ve Kuran hizmeti için koşturan, benim de bizzat tanıdığım değerli müslümanlar var. Allah onlardan razı olsun..ama sayıları %10 dur ancak. Sırf bu yüzden cemaat-tarikat yapılanmalarında sert tedbirler geitirlmeli. Bu yapılanmaların ticaret ile ilişkileri kesilmeli. Para hareketleri(yardım-bağış vs adı altında) sıkı kontrol altına alınmalı ve vergiye tabi olmalı. Buradaki paranın %3-5 arası diyanete aktarılmalı. Para konuları %100 kayıt altına alınmalı.
    Bakın bu kısım önemli, bazı dinciler bu yazdığımdan korktuğu için iktidar değişiminden ödü patlıyor. Ama şimdi olmaz, 5 yıl sonra olur, mutlaka olmalı ve de olacak bence. İslam dinine ve müslümanlara en büyük hizmet bu dediğim konular hayata geçirilirse yapılmış olacak.

Yok öyle, halka bir hırka-bir lokma önerip kendi milyonluk mersedese binmeler. Zaten bana kalsa cb ve bakanlar dışında tüm komuyu, dernek-vakıf vs yi yerli otoya mecbur tutardım...artık arada konfor ve güvenlik olarak çok fark yok, lüks farkı var sadece. çemişgezek kaymakamı ya da rize üniversitesi rektörü ya da ordu il müftüsü de bir zahmet renoya, tofaşa binsin.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    bende spk ya çarşamba günkü işlemleri neden iptal ettiniz dedim, amaç yatırımcıyı korumak demişler, peki dedim pazartesi, salı, çarşamba gününe kadar aklınız neredeydi, onu görmezden gelip cevap bile yazmamışlar
    Kimi kime şikayet ediyoruz zaten. İçimi rahatlatmak için yaptım. Ama bu kadarı cidden ayıp. Hele satın alma gerekçesi için yaptıkları açıklama yatırımcıya siz aptalsınız demek..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ne biçim tiplersiniz
    Sizin kökleriniz kurudu lakin arada böyle sanalda olsa nadir olanlar var.
    Sizde yürek olsa Kuranı da yakarsınız ama canınız cok tatlı dimi..

Ite bK hele Müslümanlari kovuyor..
    yazımdan kovduğumu nereden çıkarttın? Şunu söylüyorum İslami rejim ile yönetilen ülkelerde git biraz yaşa, gör, sonrasında nasıl yaşamak istiyorsun karar ver. Beğen ya da beğenme bir müslüman için de en iyi yaşanacak ülkeler o beğenmediniz avrupa ülkeleri.
    Git bakalım İran'da islamiyeti düzgün yaşayabilir misin?
    Kuran yakmak falan saçmalamışsın.Senden daha iyi müslüman olmadığımı nereden biliyorsun? İt hakaretini de sana iade ediyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bankalar için CDS leride takip edin mart sonuna doğru anketlerle beraber 400 bandına sarkıcağını düşünüyorum.Buda bankalara etki eder diye düşünüyorum.
    Şimdiden 500'lere geldi CDS.. Takipteyim Sn. Sindoma.

AKBNK da 18.90 altına sarktı. 18.20 takip ediyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    tekfen 2 taksitle toplam 2,5 tl temettü dağıtacak. mermi gibi bilanço yollamış.

şu kağıdı bile 30'a kadar saldılar.
    Temettü yü Nisan'da verecek ama Mart vadeli kontratı %3 aşağıda... Alım fırsatı olarak değerlendirdim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu güzel sohbetinizden ayrılmak zorundayım...MÜSADENİZLE ,herifle mindere çıkacağım.

gogogo mu,şarşarşar mı?

8. Hangi tarikatı yönetene bu parayı nereden buldun diye soruldu , ama şurada deprem felaketi oldu Ahbap derneğine neler yapıldı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 994/1002 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •