Sayfa 518/892 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    altının kıymetini sarraf bilir gesan kıymetini gerçek yatırımcı bilir...
    ya şu bilançoyu gönderseler bizimde yönümüz belli olacak ama.. hala bekliyoruz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Astor Gesanı nerdeyse 2 ye katladı.. Ya astorda ya da Gesanın durumunda bir anormallik var. Bakalım süreç nereye gidecek..
    yani 20 günde %100 yaptı astor sektör hissesi...

agaların işi belli olmaz astoru yataya vururlar bu sefer gelip bizlerin hisselerini yürütürler..

citi 2m üzerine lotunu atarsa ben tahtanında rahatlayacagını düşünüyorum. bekliyoruz sabırla.

ekim 2022 den beri alan ilk 5 kurumun 4.7m lot almışlar ve maliyetleri 180 ile 218 lira arasında.. ortalama 200 desek %30 kar marjları var şuan..

5 ayda %30..

araba alsalardı %50 den fazla kazanırlardı. umarım enflasyona yedirmezler kendilerini

sabırla bekliyoruz

4.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Astor Gesanı nerdeyse 2 ye katladı.. Ya astorda ya da Gesanın durumunda bir anormallik var. Bakalım süreç nereye gidecek..
    astor ne kadar giderse bizim için o kadar iyi. heleki şu yıl sonu bilanço ile ilk 3 aylık bilançoda gesan ciro ve kar durumu ortaya çıkınca kimin ucuz kimin pahalı olduğu çok daha iyi anlaşılacak .

5.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    astor ne kadar giderse bizim için o kadar iyi. heleki şu yıl sonu bilanço ile ilk 3 aylık bilançoda gesan ciro ve kar durumu ortaya çıkınca kimin ucuz kimin pahalı olduğu çok daha iyi anlaşılacak .
    Aslında bilançonun etkisinin nötr olacağı bence ortada. Esas ne olacaksa gesanda bu yıl olacak. Atılan kaplar ve beklentiler ortada. Bence bilanço ve bedelsiz nötr etkili olur ama esas eupwr arzı bizi ateşler diye bekliyorum.

6. Çok sıktı. 263 ü geçse belki bişeyler olacak da...

7. Kemik gibi maşallah...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    bu durum nereye evrilecek çok merak ediyorum zira gösterge olarak astor daha ucuz görünüyor. şu an 26 fk ile fiyatlıyor. biz bilanço sonrası fk mızı eritirsek güçlü bir hareket bizi bekliyor gibi çünkü astora göre daha iyi fk ile fiyatlayacağımızı düşünüyorum, bakalım.

Geçen sene 9 aylıkta net marjımız %7 idi, son çeyrekle beraber yıllık net marjımız %19a çıkmıştı. bu yıl ilk 9 ay net marjımız %14 bu rakam son çeyrekle beraber %25e çıksa mükemmel olur.

Sayfa 518/892 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •