Sayfa 750/1002 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by karamsar kedi Yazıyı Oku
    TCA - ZİRAAT PORTFÖY ALTIN KATILIM FONU yıllar içinde altından bir tık daha iyi getiri sağlamış. Yıllık %1 komisyon var. Bana mantıklı geldi. Yanlış mı düşünüyorum..??
    Mkg yi de inceleyin bence, geçen sn hellistheothers ın bir mesajında görmüştüm

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    RPD'ye kardeş geliyor.
    Re-Pie Portföy İkinci Değişken Fon izin almış.
    inşallah bu kardeş, risk değeri 7 olan bir fon olur. birincisi gibi 4 orta riskte olduktan sonra aileyi kalabalıklaştırmaktan başka bir işe yaramaz. manevra kabiliyeti yüksek ve adına yaraşır bir değişen fona çok ihtiyacımız var özellikle de böyle zor dönemlerde

3. Bir bankanın adı yazıyor sadece.
    Konu ne ki?

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    inşallah bu kardeş, risk değeri 7 olan bir fon olur. birincisi gibi 4 orta riskte olduktan sonra aileyi kalabalıklaştırmaktan başka bir işe yaramaz. manevra kabiliyeti yüksek ve adına yaraşır bir değişen fona çok ihtiyacımız var özellikle de böyle zor dönemlerde
    rpd'yi bozmadan öyle bir ihtiyacı karşılamaları iyi oldu. isteyen onda riskini alsın. rpd emekli fonuna dönüştü anne babam, 60-70 yaşındaki 2-3 akrabam onda. kimseyi kalpten götürecek değişiklik yapmasınlar rpd'de. çoğu mürekkep yalamış ama ekonomiden anlamayan birikim sahibi için birikimini korumanın başka yolu yok şu anda.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bir bankanın adı yazıyor sadece.
    Konu ne ki?
    Hisse satmış, parası yarın gelecek
    Ama o tutarla fon alış emri girebilmiş
    Burgandan işlem yapanlar teyit ederse faydalı olur

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    KUB benzeri döviz fonu olacak galiba.Yatırımcı bilgi fonunu okudum 4 seviyede

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hisse satmış, parası yarın gelecek
    Ama o tutarla fon alış emri girebilmiş
    Burgandan işlem yapanlar teyit ederse faydalı olur
    Yapılabiliyorsa güzel bir durum.

Sayfa 750/1002 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz