Originally Posted by
Ohac
Sindoma abim anlatamadım sana... Bir malı alıyorum diyorsan, sattım da demelisin diyorum...
Krdmd aldım dediydin, sen aldım dedikten sonra paso düştü(olabilir arada yanılcaksın tabi), bende vardır bir bildiği diğerek 21 lerden kredi açtım kağıda...
Sonra tekrar sana sorunca krdmd yi naptın diye ohooo sattım ben görmüyor musun kamu satışlarını ben çoktan sattım filan dedin(ki işte bu lafı dedikten sonra bugün %8 yaptı ama olsun hadi o da)...
Yani neymiş, sattım demeyeceksen buraya aldım, alıyorum vs de dememek lazım... Dikkat...
krdmd buraya alıyorum demedim işi saptırma zined le çelik muhabbeti yaparken o eregl yorumu bende krdmd üzerinden konuştum.Velhasıl tahtalar sadece teknik olarak alınmıyor biliyorsun , temel hikayede olacak fonlar satıyorsa ben durmam , buradaki kşilere ben aldım ben sattım deme lüksümüz yok sattıktan sonra tahta yürürse ne yapacan 
bu yüzden benim ne bildiğim değil sizin ne istediğiniz önemli , ben 1 milyonluk hisse almışımdır 10 kademe 50 kademe sonra satar aşağı beklerim donanımlıysam ama donanımsız adam belli bir sermaye ile oynuyorsa hep daha çok kazanma istediği ona zarar yazdıracak hele bu dönemlerde bu yüzden caho cum ben aldım sattım demiyorum ha takip edenlere buradan şunu söylerim analiz ettiğim tahtalarda pozisyonlar taşırım , kimisi yüklü olur kimisi vurkaçlık hareketler ama kendi kararımı kendim veririm.
Amacım burada insanlar biraz teknik biraz oyun okumasına yardımcı olmak yoksa emin ol teknik grafladım her tahta bana zarar biraz düşündüğünde anlarsın.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri