-
Sadece enerji üretim yatırımları 12 milyar dolar.
Başka.
Altında onlarca dünya devi şirketler ve bu şirketlerin de altında onlarca alt şirket.
12 milyarlık enerji üretim yatırımına ilaveten;
Akbank 5.5 milyar $,
Akçansa 600 milyon$,
Çimsa 700 milyon $,
Kordsa 800 milyon $,
Enerjisa 2 milyar $,
Birisa 1 milyar$,
Sigortaları, Hilton’ları , Teknosalsrı vs, vs, bunları da siz toplayın.
Böylesi servete sahip Sahol ün piyasa değeri ne;?
5 milyar$
Halbuki bu fiyatın en az 5 katı olması gerekir,
Yani şu anda çöp fiyatına, yani bedava.
Beğenmeyen almasın. 15 dolar olunca alırlar.
-
Yani istediğimiz kadar şusu var busu var diyelim, gözüken artış konusunda hiç mi hiç acelesi yok, yada fazla değerlenmesi istenmiyor. bu anlamda ana ortaklar tarafından temettülerin alıma dönmesi ile hız kazanır, öncesinde de fren yapa yapa gider diye düşünüyorum.
-
Kim ne derse desin her kezin gözü artık SAHOL de. 15 dolarda satarız. Acelemiz yok. Açıkçası artmasın diye de bakıtorum. Artarsa da kısmetimize.
)
Grafige göre oynuyorlar. Arada şaşırtıp döktürtüyorlar ama bu gün borsa yukarı, piyasa yermi bilemem.
-
Dün endeksten biraz fazla çıktıya bugün intikam almasa olmazdı.sasirirdik dimi.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
İyi olacaktır Sahol banka endeksi ralli yaşıyor sonra holding endeksi ralliye başlayacaktır tahminim.
-
Yıllardır umutlar umutlar.. sonuç? hayal kırıklığı...
-
Aslında Pandemi başı 2020 17 mart ayı başlangıç alınırsa Sahol arada borsada yada 2021 Mart ayı borsanın Naci Ağbal düşüşünü başlangıç alınsa Sahol para kazandırmış zaten önceki yıllar zarar sabırlı olmak gerekir yükselen trend gözüküyor.
-
Tek olumsuzluk sabancı ailesinin Akbank hisse satması normal değil büyük aile para ihtiyaçları yoktur niye satarlar o da ayrı konu. Sahol tek olumlu gelişme diğer patronun geçen hafta yüklü alım yapması oldu enseyi karartmayın bence günlük iner çıkar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri