Sayfa 825/1024 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    15 temmuzda ohal ne olacak belli degil kaldirirlarsa dolar.faiz duser.birde ustune yeni kgf acrlarsa durum nolur tekrar mevduat toplama yarisi baslarsa diyemi acaba dusurduler veya bu para nerden gelicek en onemli soru bu?
    ohal'i hiç bir şekilde bitiremezler 2019'a kadar onu unutun. yeni KGF için paranın kaynağı: MB banknot matbaası.

2. Faizi zorla düşüreceklerine şu enflasyona bi çare bulsalar daha iyi olacak. %5 enflasyonun olduğu bi yerde 7 8 faize kimse hayır demez herhalde.

BU sene enflasyonun bu kadar çok artmasının sebeblerinden biride maalesef asgari ücrete yapılan zamdır. Aç gözlü patronları doyuramıyoruz. maalesef. kaşıkla verdiklerini kepçeyle aldılar yine. tüik'in açıkladığı oranı ikiye katladı bence .

3. Anadolubank 90 gün 14,15 45 gün 14,25 verdi.90 gün 14,15 den bağladım.Merkez bankası baskısından dolayı faizler düşüyor dedi.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şimdi Anadolu bank m.t. sini arayarak, nedir bu durumlar diye sordum. Üstü kapalı faiz baskısı ve bu nedenle dayanabildiğimiz kadar düşüreceğiz dedi. bugün 500 bin tl. için 45 gün vadeye 14 oran veriyorlar.
    100k üzerine 90 gün 14,15 den bağladım.

5.  Alıntı Originally Posted by burdur15 Yazıyı Oku
    Faizi zorla düşüreceklerine şu enflasyona bi çare bulsalar daha iyi olacak. %5 enflasyonun olduğu bi yerde 7 8 faize kimse hayır demez herhalde.

BU sene enflasyonun bu kadar çok artmasının sebeblerinden biride maalesef asgari ücrete yapılan zamdır. Aç gözlü patronları doyuramıyoruz. maalesef. kaşıkla verdiklerini kepçeyle aldılar yine. tüik'in açıkladığı oranı ikiye katladı bence .
    Bence para harcamayan için faizlerin yüksek olması iyidir. Yani düşük faiz her zaman kötüdür bence bu tip insanlar için. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

6.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    100k üzerine 90 gün 14,15 den bağladım.
    Dün öğleden sonra ODEA 14.50 bağlandı.

neden olaya korumali gozluk ile bakiyorsunuz- uygulama ile temel bilimlere gecis ozendiriliyor-
    bunun olmasi tip yada bazi muhendislik dallarina gidecek kaynagin kesilmesi degildir..

dikkat ediniz....

Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    LYS puanları açıklandı. Yeğenim ilk 250 de. Cerrahpaşa tıp istiyor. Ama babası tek emekli maaşlı. Burs durumlarına göz atayım dedim. Şaka gibi. TUBİTAK ; ilk 20000 bine girenlerden Matematik, fizik, kimya ve biyoloji okuyacaklara aylık 2000 tl. burs veriyor. Karatay ünv. gıda okuyana 5000 tl. burs veriyor.

Ama, ilk 300 - 500 de olsana da tıp, mühendislik okusan da devletten destek yok. Kısaca başarıya ceza kesiliyor.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    LYS puanları açıklandı. Yeğenim ilk 250 de. Cerrahpaşa tıp istiyor. Ama babası tek emekli maaşlı. Burs durumlarına göz atayım dedim. Şaka gibi. TUBİTAK ; ilk 20000 bine girenlerden Matematik, fizik, kimya ve biyoloji okuyacaklara aylık 2000 tl. burs veriyor. Karatay ünv. gıda okuyana 5000 tl. burs veriyor.

Ama, ilk 300 - 500 de olsana da tıp, mühendislik okusan da devletten destek yok. Kısaca başarıya ceza kesiliyor.
    ihtiyar ağabey bana konu dışı yazıyorsun diye saydırır.
    bizse konu dışı da olsa onun yeğeninin, genç kardeşimizin başarısından gurur duyarız.
    bilmem bir şey anlatabildim mi?
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 825/1024 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •