Originally Posted by Ohac Dikkat edilmesi gereken daha büyük şeyler var gibi ama sen bilin tabi yinede Söyle bilelim
Originally Posted by tidebringer Söyle bilelim Emin değilim o yüzden söylemiyorum fakat bademlerde bir haretlilik var, yarınla ilgili iyi bir haber olabilir...
Originally Posted by Ohac Emin değilim o yüzden söylemiyorum fakat bademlerde bir haretlilik var, yarınla ilgili iyi bir haber olabilir... Abi bu ne ama ya GORA'da "çok daha büyük şeyler olacak" diyen adam gibi.. Seçim startıyla birlikte söylediğin hisseleri sürebilirler yukarı gaz amaçlı. Bu mu?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by cash_is_king Abi bu ne ama ya GORA'da "çok daha büyük şeyler olacak" diyen adam gibi.. Seçim startıyla birlikte söylediğin hisseleri sürebilirler yukarı gaz amaçlı. Bu mu? Kankam benim madem meraklandık söyleyeyim... Erdoğan yerine kaybetmesi garanti bir looser ı aday gösterebilir Cumhur ittifakı... Bu durumda AKP sorunsuz bir geçişi deklare etmiş olue ve borsa uçar... Mesela...
Originally Posted by Ohac Kankam benim madem meraklandık söyleyeyim... Erdoğan yerine kaybetmesi garanti bir looser ı aday gösterebilir Cumhur ittifakı... Bu durumda AKP sorunsuz bir geçişi deklare etmiş olue ve borsa uçar... Mesela... Seçbul bunu beğendi..
5500 bir daha deniyorlar bakalım
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Originally Posted by Ohac Emin değilim o yüzden söylemiyorum fakat bademlerde bir haretlilik var, yarınla ilgili iyi bir haber olabilir... Yarın reis tarafından erken seçim açıklanacaktı. Onunla alakalı mı acaba? Bu arada erken seçim için meclis kararı lazım diye konuşan da kalmadı .
Son düzenleme : EGEDUK; 09-03-2023 saat: 13:50.
Forum Rules
Yer İmleri