Sayfa 66/1011 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 521 - 528 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Hisse vadelilerde durum.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    4.50 den buyana sadece amiralde al sat yapıyorum başka hiçbir şeyle ilgilenmedim

Alınma hemen başganım takılıyorum ama her şakanın altında bir gerçek yatar.
    Aldığın zaman yazdığını hatırlamıyorum, varsa alıntılarsın bakarız
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Nisan vadede bekleniyor muydu?
    Ereğli Nisan vade 43.13 uzlaşmış.
    Yaklaşık 1.5 lira fiyatlamış , ama endekste fiyatlanıyordu.
    Fakat şöyle bakmak lazım ki temettü etkisinden daha fazla düşüş etkisi olabilir endeks için.

4. Ayhan başkan angarada bozkuş fazla üstüne gitme bir bakarsın başkanım gece seni aldırmış.

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ermaden tesisleri iç kaynaklardan yapılacak denmişti. büyük ihtimal onunla alakalıdır. verseydi harika olacaktı.
    Onu zaten karşılardı 3 yılda yatırım kaleminden.
    Ereğli demek temettü demek.
    Temettümüz Ereğli olmaz. Ben şahsen 4-4.5 bekliyordum.
    Ama şimdiden söylemiş olayım, işlerin ilk düzeldiği yıl temettüsünde bunu da ekleyerek verir.
    Temettüye konu toplam miktar geçmiş yıl karları ile 24 Milyar civarıydı.
    Üzüldüm açıkçası umarım şimdiye kadar bir türlü yapmadıkları geri alımlarla desteklerler.

erdemir yeni girmek isteyenlere, ekleme yapmak isteyenlere muazzam bir fırsat verdi. belki de sondur.

belki de çok kısa bir zamanda bedelsiz verecek sermayeyi güçlendirecek. onun için dağıtmadı. onu bilemeyiz.

geri alım programı açıklamış ki bu da mittalın satışlarını karşılamak için finansman sağlamak için de olabilir.
    audentes Fortuna iuvat

7. Bankalarda temettü alanlar tekrar hisseye yatırır bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Dışsal faktörlerin olumsuz etkisiyle, Erdemir’in Borsa’daki fiyat hareketleri neticesinde oluşan Şirket
    Değeri, belirli dönemlerde fiili performans sonuçlarının gerektirdiği “gerçek†Şirket Değeri’nin altında
    kalabilmektedir. Bu tip özellik arz eden dönemlerde Şirket’in kendi paylarını satın alması, diğer tüm
    yatırım alternatiflerine göre daha iyi bir yatırım tercihi haline gelebilmektedir. Genel Kurul’un tanıdığı
    yetki ile Geri Alım Programı süresi içerisinde Borsa’da oluşacak fiyat hareketlerinin takip edilmesi ve
    şartlar oluştuğunda Şirket’in kendi paylarını Borsa’dan satın almak suretiyle yatırım yapabilmesi
    amaçlanmaktadır

zined peşinden geri alım haberi geldi. dengem bozuldu. ne güzel sahol tkfen kağıt şirketleri enerji şirketleri yıl boyu takılıp gidecektim.

şimdi sakin kafayla düşünmek lazım.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 66/1011 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •