Sayfa 72/1011 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 569 - 576 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Zaten stopajdan içeri gireceği için mi yazdınız? Buradaki olay temettü sürekliliğin kaybolması olayı değil mi veya demek ki birşeyler ters manasında değil mi? O yüzden üzülmüyor mu insanlar?
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    #EREGL TEMETTÜ vermeyeceğini açıklamış diye üzülenler varmış, yarın temettüsünü verecek olan #TUPRS üstünden bir hesaplama yapalım. Anlayan üzülmekten belki vaz geçer.

https://twitter.com/BearBull26/statu...14155794038784

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Coinlerde sopa var ABD verilerinin enflasyon yönlü gelmesini bekliyorum şahin Fed gündeme gelebilir bizde ise şey için 15 lafları dolaşıyor hatta seçim sonuçuna göre mevcut ta 20 değişimde 15 ucuz dan şey almak istiyorlar galiba.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,177
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Zaten stopajdan içeri gireceği için mi yazdınız? Buradaki olay temettü sürekliliğin kaybolması olayı değil mi veya demek ki birşeyler ters manasında değil mi? O yüzden üzülmüyor mu insanlar?

ne diyeyim şimdi ? ben temettüye karşıyım mı diyeyim.

Kurumlar vergisi %22 ile vergilendirilmiş bir geliri / parayı sol cep ten sağ cebe geçirirken bireysel vergi oranı olan %35 in farkını ödüyorum diye sevineyim mi?

en temizi Bedelsiz versin paraya ihtiyacı olan (temettü ile geçineceğim diyen) bedelsizden satış yaparak geçinsin. olur mu?

bu arada bir hisseden temettü almışlığım 36 yıldır sanırım yoktur.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Coinlerde sopa var ABD verilerinin enflasyon yönlü gelmesini bekliyorum şahin Fed gündeme gelebilir bizde ise şey için 15 lafları dolaşıyor hatta seçim sonuçuna göre mevcut ta 20 değişimde 15 ucuz dan şey almak istiyorlar galiba.
    Şey 15 bekleyen mi var?
    Islak rüya görüyorlar.

5. Banka hissesinin fiyatı 5 lira, defter değeri 10 lira olsun, PD/DD 0,50 oluyor.

1 TL temettü dağıtınca Defter değeri 9 lira, fiyatı 4 lira olunca PD/DD 0,44'e geriliyor, sonra birden ucuzlamış gözüküyor ve tekrar hisse artıyor olabilir.

PD/DD 1 in çok altında iken nakit temettü gazlayıcı olabiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Banka hissesinin fiyatı 5 lira, defter değeri 10 lira olsun, PD/DD 0,50 oluyor.

1 TL temettü dağıtınca Defter değeri 9 lira, fiyatı 4 lira olunca PD/DD 0,44'e geriliyor, sonra birden ucuzlamış gözüküyor ve tekrar hisse artıyor olabilir.

PD/DD 1 in çok altında iken nakit temettü gazlayıcı olabiliyor.
    Geçen sene EREĞLİ temettü verdikten sonra, 1-2 günde önceki fiyata kadar yükseldi...Yani temettü tamamen kar olarak kaldı.Endeskten bağımsız yükseldi.Birileri temettü ile hisse alacakken erken davranan olmuştu..

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    memet gelsin artık bir gelecek pir gelecek
    Giden geri gelmiyor başganım, sistem değirmen taşı gibi öğüte öğüte sağlam adam bırakmıycak, kim istemez yılanoğlunun 15 taleye düşmesini ama düşmez. Giden geri gelmiyor. bi taraftan enflasyon bi taraftan yılanoğlu sarmış dörtbir yanımızı.
    Gundwane abiyi de kaybettik suyuniçinde, hep bu para piyasalarının yüzünden, oysaki para icat edilmeden önce kardeş kardeş gül gibin geçiniyorduk, para icat oldu mertlik bozuldu.
    Düş dow düş
    Düş ons düş
    Düş gümüş düş
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ne diyeyim şimdi ? ben temettüye karşıyım mı diyeyim.

Kurumlar vergisi %22 ile vergilendirilmiş bir geliri / parayı sol cep ten sağ cebe geçirirken bireysel vergi oranı olan %35 in farkını ödüyorum diye sevineyim mi?

en temizi Bedelsiz versin paraya ihtiyacı olan (temettü ile geçineceğim diyen) bedelsizden satış yaparak geçinsin. olur mu?

bu arada bir hisseden temettü almışlığım 36 yıldır sanırım yoktur.
    Burada da sıkıntı oluşuyor işte bedelsizi verse adam onu satsa şirket ortaklığı oranı düşüyor o da adamı üzüyor. Farkı kapatmak için trade yapma işlerine bulaşacak o zaman.. temettücuye de ters bu durum. Tamamen bununla geçinen adam icin kötü birşey. Gerçi guletinde oturup keyif yapan adamın derdi beni niye gerdi onu da bilemedim. Temettü işi çok ama çok parasini nereye koyacağını bilemeyen adam işi. Temettü işi bana göre değil onu biliyorum en azından.

Sayfa 72/1011 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •