Sayfa 85/1011 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 673 - 680 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Düşüş mü bekliyorsun Hocam, açık konuşalım
    Ben yön olarak birşey beklemiyorum... Abartılı hareketler olacaktır seçim döneminde... Abartılı bir düşüş olursa mal alırım, abartılı bir çıkış olursa mal satarım, şort açarım...

Seçime kadar ki süreçte oyun tarzım budur...

2. Eeee Hulusi Akar değil miydi aday? 😂

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Ben yön olarak birşey beklemiyorum... Abartılı hareketler olacaktır seçim döneminde... Abartılı bir düşüş olursa mal alırım, abartılı bir çıkış olursa mal satarım, şort açarım...

Seçime kadar ki süreçte oyun tarzım budur...
    Abi o zaman Sindoma'ya niye laf ediyon.

Düşerse alırım, yükselirse satarım. Borsanın özü bu zaten

Bak ben sabahtan yazdım senaryomu. Tutarsa ne ala. Ona göre de pozisyon aldım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Arkadaşlar kızım 85 milyon içinde evleneceği nadir insanı buldu. Tamam dedik düğün tarihi belli olursa ki muhtemelen bizim seçimden sonra ortak bir yerde tanışmak buluşma tarihinden sonra olur. Şu seçim sonucu bizim gönlünüze göre olsun da hep beraber kutlayalım. Arkadaşlar Haziran ayında ortak bir tarih belirleyelim herkese yakın bir yerde buluşalım. Konya derseniz çok çok mutlu olurum. Malum ben engelliyim. Benim uçakla tek başına gelme imkânım yok. Tren ile gelebilirim. Ben Ankara da buluşalım diyorum yeri mekanı Ayhan başkan ve bozkuş ayarladım. Yiyip içersek masrafı bölüşürüz. Site yönetimi de gelecekti. Onların orada ceza almadan haşlariz.

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Eeee Hulusi Akar değil miydi aday? ��
    Seçbul un demek istediği çok farklı, bende eleştirmiştim başta ama demek istediğini anlamamıştım henüz eleştirirken...

cb seçimi öne alması için meclisi fesh etmesi gerekiyor. bu durumda aday olamıyor. muhtemelen bir yerde bir açık olduğunu düşünüyorlar, onun üzerine gidecekler.

şu haliyle ciddiye alınacak bir durum yok. başkasını aday göstermesi bile daha mantıklı.
    audentes Fortuna iuvat

7. TURKEY HALTS TRANSIT OF SANCTIONED GOODS TO RUSSIA: OFFICIAL

Demekki buymuş bu haftaki mevzu

8. Forumdaki arkadaşların buluşma kaynaşma toplantısına gelecek arkadaşlar toplantı öncesi üst arama yapılacak ha. Burada kavga oluyor toplantıdan aynı şey olur ipin ucu kaçar bir birinizi vurmayın diye üst araması yapılacaktır özel güvenlik olacak toplantıda 😁😁😁

Sayfa 85/1011 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •