Sayfa 226/1009 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Başkan İstanbul'a giderken yolda kalmış çekici çağırmış. Akşama çekici fiyatlarını da öğreniriz. Arabanın garantisi km olarak bitmedi diye söylemişti yoksa serviste de öpecekler başkanımı.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkan İstanbul'a giderken yolda kalmış çekici çağırmış. Akşama çekici fiyatlarını da öğreniriz. Arabanın garantisi km olarak bitmedi diye söylemişti yoksa serviste de öpecekler başkanımı.
    Toyota japon olacak abi sorunsuz. Ben hatırlıyorum 2018 eylül gibi ford aldı.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    160 bin TL şanzıman dan yırttıydi inşallah bu sefer de yırtar.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ben asla Toyota’dan şaşmam.

Bir reklamı vardı eskiden

“Siz hiç Toyota’nın yolda kaldığını gördünüz mü?”

5. Tuz yemiş tavuk gibi düşünüyorum. Kızi verdik. Mayıs'a kadar ödemesi olan kıza 20 yaşında araba aldık. Bunun borcunu oğlan ile beraber ödediler ödeyecekler. Şimdi düğün için yatak odası yada oturma Grubu salon döşenecek. Bunun birini ben alacağım bir de mutfak var. Biz mutfağı almıştık birde elektrik süpürgesi çamaşır bulaşık Makinesi aldık. Oğlan tarafı da almış. Şimdi asıl sorunumuz şu. Kız çalışmak zorunda işe gittiği bölge Suriyelilerin ağırlıklı olduğu bölge. Otobüste bir iki bayan ancak oluyor. Kız otobüsle gitse sıkıntı. Kız arabayı alsa oğlan bunun borcunu beraber ödedik. Ben ne olacağım derse ben ne yaparım.

6. Arkadaşlar daha önce bu forumda duyurdum yönetim de biz de katılıriz tanışma kaynaşma toplantısına demişti. Seçimden sonra Haziran ayında Ankara yada Konya'da buluşmaya ne derdiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar daha önce bu forumda duyurdum yönetim de biz de katılıriz tanışma kaynaşma toplantısına demişti. Seçimden sonra Haziran ayında Ankara yada Konya'da buluşmaya ne derdiniz.
    Konya'ya hayatta gelmem.

8. Buluşma noktası ve tarihi olarak önerileriniz nedir.

Sayfa 226/1009 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •