Sayfa 110/1011 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 873 - 880 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    3. Amerikan bankasi da batmak üzere.Pazartesi insanlar banka önünde kuyruk olmaya başlamış pazartesi ilginç bir gün olacak. İnsanlar fed den yardim bekliyor. Fed acil olarak pazartesi toplanacak.

The third bank is thundering” The FDIC of the United States “has settled” in the First Republic Bank!Funds wire transactions have been halted

https://twitter.com/mikealfred?t=Bgn...Kekd4yL9Q&s=09
    Fed her pazartesi toplanır zaten. Acillik bir durum olursa haftasonu toplanırlardı mesai mefhumu yok orada

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Suçludur, savunmuyorum diyebilir.

Avukatlık doktorluk gibi değil.
    Diyemezz... Suçluluğu sadece mahkemede yargılandıktan sonra mahkeme karar verir, yargısız infaz avukatın işi değildir...

3. Şu ülkede bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olabilen ne kadar çok insan var.

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Şu ülkede bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olabilen ne kadar çok insan var.
    Malesef... Erkek egemen az gelişmiş ülkelerde olmazsa olmaz bir durum...

5.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Malesef... Erkek egemen az gelişmiş ülkelerde olmazsa olmaz bir durum...
    Seni kastediyordum aslında ama olsun son yazdığında haklısın.

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Seni kastediyordum aslında ama olsun son yazdığında haklısın.
    Hangi bilgi eksiğimi gördün desem yazacağın birşey olmayacağana eminim...Kim bilir kime yakakalık yapıyorsun Sırası gelmişken, bizim memleketin bir başka sorunu da bu yalakalar...

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hangi bilgi eksiğimi gördün desem yazacağın birşey olmayacağana eminim...Kim bilir kime yakakalık yapıyorsun Sırası gelmişken, bizim memleketin bir başka sorunu da bu yalakalar...
    Hukuk konusunda son 1 haftada 2 oldu. Biri cb adaylığı, diğeri de şimdi ki "avukat savunmuyorum diyemeeeeeeez" şeklinde tezahür eden bilgisiz fikrin.

Yalakalık konusunda haklısın, ülkenin bitmeyen sorunlarından ve vatandaşına ihanet eden partileri/kişileri desteklemesine yol açan ikiyüzlülüğe sebep davranışın kaynağıdır bu ülkede.

Sayfa 110/1011 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •