Bunlar zamanında eti ucuz satacağım diye ülkede et süt ineği bırakmadı. Şimdi görüyoruz durumu. Şimdi patates 10 TL değil. Çiftçiyi de batırırsak ülkede yiyecek namına bir şey bulamazsın. Bunlar benim gözümde vatan haini PKK dan daha tehlikelidir.
Bunlar zamanında eti ucuz satacağım diye ülkede et süt ineği bırakmadı. Şimdi görüyoruz durumu. Şimdi patates 10 TL değil. Çiftçiyi de batırırsak ülkede yiyecek namına bir şey bulamazsın. Bunlar benim gözümde vatan haini PKK dan daha tehlikelidir.
Paramız varda ithal ediyoruz diyen bakan vardı. Dört bir yanı Deniz her tarafı akarsu olan ülke tarımda ithalat yapıyor. Karga daki beyin bunların iki katı. İnek koyun yerine bunları kesip itlaf etmek daha mantıklı
Viobda abartin kardeş yazmış. Depremin maliyeti 200 milyar dolar uzun vadeli. Bu 40 trilyon bugün ki şartlarda borç demek şuan ki borçtan 4 kat daha fazla para basmak gerekiyor. Yada o kadar dış borç. Öyle bir durumda enflasyon %50 den aşağı düşmez. Benim kapasite yetmez ama rte gitsede beş sene fazla umutlu olmayın. Ha ABD faizi %1 olur. Fed çuvalla para basar RTE nin ilk geldiği dönemde o zaman iyimser olurum
Benim hayret ettigim, Hudapar'la isbirligi yapmasi.
Yani Hizbullah'la.
Simdi gorev basindaki polis seflerine sormak lazim, Gaffar Mudur'un sehadetinde hic mi iciniz yanmadi.
Sadece harami cetesine hizmet ettiginizi daha farketmediniz mi ?
Sonraki yillarda evlatlariniz icin, bu cocuk neden boyle oldu derseniz onlari neyle beslediginizi bir kez daha dusunun.
Yaptiklarinizin bire bir karsiligini yasamadan bu alemden gidemezsiniz.
Belki tek bir vicdana tesir eder diye yaziyorum.
Geliyor gelmekte olan.
Akşener, Yavaş ve İmamoğlu'nun siyasi geleceği Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesine bağlı) Günnaydın...
Söylenen şu faizler %25 e çıkarsa yıllara göre tahvi alanın kaybı. Enflasyona vurursan kayıp çok daha büyük
https://pbs.twimg.com/media/FrGNAaOW...g&name=900x900
Deniz hocanın topiğinde ayrıntısı var.
bir halt olacağı yok.
İlk tura çoklu aday ile gitmek hükümetin lehine olmaz diye düşünüyorum. Şimdi öyle ya da böyle, Kılıçdaroğlu'na mesafeli olan, oy vermek istemeyen ciddi bir muhalif kesim var ki hatta iktidar seçmeni olup bu kez küskün olan kararsız olan da bir kitle var. Bu kesimi sandığa götürmek gereklidir. Cumhurbaşkanının kemik oyu aşağı yukarı bellidir. Örneğin 20 milyon olsun. 50 milyon seçmeni sandığa götürürseniz bu yüzde 40 yapar. Ama 40 milyonu götürebilirseniz yüzde 50 yapar. Unutmayın seçimlere katılım arttıkça iktidarın oy oranı düşer. Sandığa gitmeyen çok büyük oranda muhalif kesimdir.
İlk turdan sonra diğer muhalif adaylar ile mutlak bir pazarlık safhası olacaktır. Hali hazırda onların da en doğal niyet ve hakkı budur. Bu adaylar ile anlaşılıp seçmenini yönlendirmesi daha rahat sağlanabilir. Hatta mümkünse son ya da son birkaç mitingte KK ya ikinci turda desteğini açıklayacak adaylar da bulunmalıdır.
İlk hedef seçimleri ikinci tura bırakmak olmalı. Şahsen genel kamuoyu, anketler vs aksine seçimlerin ilk turda bitme ihtimali olmadığını düşünüyorum. Eğer ilk tura iki aday ile gidilirse, kendi görüşünü adaylar arasında göremeyecek milyonların sandığa gitmeme ihtimalini çok yüksek ve mevcut Cumhurbaşkanının kazanma şansının hiçte az olmadığını düşünmekteyim.
Ülkenin yüzde 60 civarının mevcut yönetimin kesinlikle değişmesi gerektiğini istediği nettir. Amma velakin ciddi bir kitle de en büyük muhalif adaydan memnun değildir. Bu kitleye en azından ilk turda sandığa gönüllü bir şekilde gitme ve kendini ifade etme şansı tanınmalı ki ikinci turda sandığa gitmesi kolaylaşsın.
muharrem ince gibi muhalefetten oy devşirecek adamlarla girdin mi iktidara yarar
en güçlü 3. aday o
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri