Konut balonu var diye senelerce söylendi. " Pahalı almayın, düşsün almayın" Sonuçta ev alamayan vatandaş evinden çıkıp yeni bir kiraya bile çıkamıyor. Bu enflasyonla kimsenin kârı düşmez. Asıl ucuz pahalı mevzusu bu gerzek ekonomik sistem bitirilip serbest piyasaya dönmesiyle oluşur.
 Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
Borsaya sadece FK, pddd olarak bakıp ucuz demek bana doğru gelmiyor. Uzayda olan hisseler var.
Borsa her zaman geleceği fiyatlar . O nedenle bist 30 fk şu an 4.78 olarak ucuz görünüyor olabilir ama 1.çeyrek bilançoları geldikçe karların da düşeceğini göreceğiz. Bu sebeple borsa ya da hisseler sabit fiyatta kalsa bile yavaş yavaş hisseler pahalılaşmaya başlayacaktır..
Ben sadece seçim öncesi bu atmosferde sert br satış beklemem. Ama 6000 üstüne çıktıkça ya da çıkarsa da artık son demler diye düşünmeye başlarım...
Enflasyon devam edecek olabilir, belki borsada yükselecektir biraz ama mevduat şu an %30 a dayandı. Seçim sonrası belki %40 lara gelecek. Böyle bir ortamda benim borsada yıllık %70-80 potansiyel görmem lazım girmek için. Yoksa mevduatımı alır , göbeğimi kaşırım..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.