Originally Posted by Calibra bu araba tutar ve satar. çünkü proje iyi yönetildi. Önce kamuya verilecek dedi tv de yorumcu. Arkasından umarım galerici eline düşmez Yıllık 18000 adet üretim öngörülüyormuş.
Kamu'ya gitmesi iyi. Böylece her yerde şarj konusunda bir yatırım sözkonusu olur. Originally Posted by emregunes Önce kamuya verilecek dedi tv de yorumcu. Arkasından umarım galerici eline düşmez Yıllık 18000 adet üretim öngörülüyormuş.
953 binlik araba piyasada yok diye 1.353.000 TL ye galerilerde bulunur[emoji16][emoji16] kamu görevlisinden 6 bin km yapılmış diye... Originally Posted by emregunes Önce kamuya verilecek dedi tv de yorumcu. Arkasından umarım galerici eline düşmez Yıllık 18000 adet üretim öngörülüyormuş. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by mandradasutvar 953 binlik araba piyasada yok diye 1.353.000 TL ye galerilerde bulunur[emoji16][emoji16] kamu görevlisinden 6 bin km yapılmış diye... Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. benim de tam olarak korkum bu....
Forum Rules
Yer İmleri