Sayfa 163/1011 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Tamam da adam almış. 37 bin doları götürdüğünde veriyor mu vermiyor. Piyasa bu alamıyoruz. Dolar fiyatı yüksekse ne olacak? Adam yüzbin dolara satıyorum diyecek. Enflasyon böyle birşey işte. ya süper bir krizle sıkışmış adam bulacaksın ya da carpacaksin böleceksin.
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    biz 2019 yılında bir daireyi ama 1. sınıf daire 37000 dolara felan mal etmistik ... simdi o daire nerdeyse 100 bin dolar ediyor .
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Togg bayiliği ve yetkili servisi verecekler mi,burda ford bayii nin yanina açalım olmamı
    Hamdım Piştim Yandım

3. Ben önsipariş vericem çıkarsa çekilişte inceler yazarım artılarını eksilerini

ağalar bu borsa düşmez. 100 puan gevşese hızlıca V yapıp 300 puan alır. patronlar aldıkları hisselere şirketten para çıkartıp temettü öder, maliyeti beleşe getirir. üstüne bir de 2x 3x takla attırır.

şu an grafik sat bölgesinde buna rağmen böyle yazıyorum. kademeler çok sığ viop bu dönem sakat. şort işi komple sakat.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ağalar bu borsa düşmez. 100 puan gevşese hızlıca V yapıp 300 puan alır. patronlar aldıkları hisselere şirketten para çıkartıp temettü öder, maliyeti beleşe getirir. üstüne bir de 2x 3x takla attırır.

şu an grafik sat bölgesinde buna rağmen böyle yazıyorum. kademeler çok sığ viop bu dönem sakat. şort işi komple sakat.
    Depremzedeleri korumak ayağına bes ve tvf ye 30 milyar TL lik mal kitlenmemiş olsaydı dipsiz kuyu formasyonu var derdim...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Borsa düşmez denildi...5700 den 4180 e kadar verdiler...TVF-BES olmasaydı hedef: 3700 dü...

Seçimi KK kazanırsa faizler hızla yükselecektir.Ortodoks politikalar gereği %45-50 olması gayet normaldir...Dolarda ise 15 altı beklerim...

Kayıtlara geçsin...

Tam trade ediyorum...SEÇİME KADAR BÖYLE...SHORT-LONG

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    biz 2019 yılında bir daireyi ama 1. sınıf daire 37000 dolara felan mal etmistik ... simdi o daire nerdeyse 100 bin dolar ediyor .
    kaç dolara satmıştınız?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Borsa düşmez denildi...5700 den 4180 e kadar verdiler...TVF-BES olmasaydı hedef: 3700 dü...

Seçimi KK kazanırsa faizler hızla yükselecektir.Ortodoks politikalar gereği %45-50 olması gayet normaldir...Dolarda ise 15 altı beklerim...

Kayıtlara geçsin...
    faiz doğru ama dolar hiç bir şekilde 15 altı olmaz kısa vadede bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 163/1011 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •