Sayfa 259/1009 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

So, Cihat üstadın dediği gibi "bunlar daha en güzel en refah günlerimiz"

https://www.youtube.com/watch?v=8wo2Ze5BVCg&t=70s

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İst de kiralar Parisi bile geçti ...

https://www.sahibinden.com/kiralik-d...dress_region=2

Sana desteksiz atıyorsun dedik mi ? adam gibi soru sorduk, ben de sana İzmir' de 3000 liraya kiralık ev var al otur der sokarım gözüne aynı sitede ilanı ! Konyadakiler salak olmasın 50 yaşında binaya 7500 lira vermesin o zaman ! Şekerin fırladıysa git inzivaya çekil forumda işin ne.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Burada desteksiz atarsan Google amcaya yazarsın okursun. Ev kiraları uçmuş mu. Gir sahibinden seç Konya Karatay Meram ve Selçuklu üç merkez ilçesi var. Bakarsın Paris mi Konya mi. Ha 10 -15 bin nüfuslu küçük ilçelerde vardır 1000 TL ye. Benim yeğenim Diyarbakır da 4+1 evde yeni bina 1250 ye oturuyor. Ama eski kiracı. Çıksa ev bulmayan kalksa 4 katına bulur.

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Daha kolayı var, ikinci konutu olana kirada olsun olmasın aylık kira bedelinin yarısı kadar, üç ve üstü konutu olana %90'ı kadar vergi. İmarlı konut arsası olana konut yapsın yapmasın konut yapmış gibi kira bedeli üzerinden aynı oranda vergi. Konut temel ihtiyaçtır, yatırım aracı değildir. Gayrimenkul yatırımı yapacak olan dükkan alsın.
    Bunu yaptık adam sattı evini. Bu para nereye gidecek. Döviz altın araba. Bunu karşılayacak güç var mı yok. Mülteciler gitmeden kısa vade çözüm yok.

4.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Sana desteksiz atıyorsun dedik mi ? adam gibi soru sorduk, ben de sana İzmir' de 3000 liraya kiralık ev var al otur der sokarım gözüne aynı sitede ilanı ! Konyadakiler salak olmasın 50 yaşında binaya 7500 lira vermesin o zaman ! Şekerin fırladıysa git inzivaya çekil forumda işin ne.
    Zaten inzivadayim. Sağlık sorunlarım da had safhada. Kıza düğün yapacağız. Bunlara kiralık ev bakayım dedim ikinci şoka girdim. Motor sıyırdı sıyıracak. İtalyadan böyle bir haber okumuştum kiralar yüzünden kız 8 saat yol da gidip geliyor. Ailesinin yanına taşınmış 4 saat gidip 4 saat geliyor. Böyle bir çözüm bulmuş.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    muharrem ince gibi muhalefetten oy devşirecek adamlarla girdin mi iktidara yarar
    en güçlü 3. aday o
    Ben Muharrem INCE'yi tanirim.

CHP'ye zarar verecek hic bir olusumun icinde olmaz.

Eger aday olur, ve bundan bu harami surusu yararlanacaksa, aday maday olmaz.

Ama cok iyi Milli Egitim Bakani olur.

6. Covid den önce bir senede özel hastanede 4 ameliyat oldum. Ödediğim para o günlerde maaşıma göre çok uygundu. Bugün aynı ameliyatları olsam 120 bin en az. Şehir yada üniversite hastanelerinde bedava dersin. Pazar günü acilde kan almak için beş yerimi deldiler. Yarın kültür sonucu çıkacak 28 gün yatsam hastanede bir damar yolu üç gün gidiyor. Bende on delik açılır o da profesyonel bir hemşire olursa. iki senem hastanede geçti. Ortalama her damar yolu için üç delik açıyorlar. Kolum elim de hep iz var. Canım çok acıdıgi için sprey anestezik madde aldım. Hemşire gelince sıkıyorum açacağı yere işkenceyi fazla hissetmiyorum.

7. Bir şeyleri eleştirirken biraz mantıklı olmakta fayda var. 7.000 TL olur mu 8.000 TL olur mu 10.000 TL olur mu? Olur hepsi olur.
    Adamın demirbaşları yeniyse bugün bir mutfak 100.000 TL'ye değişiyor eee sana kiraya verdi 1 senede berbat ettin çıktın ne yapacak?
    Adamın sadece kombisi 18-20 bin TL olmuş millet 1.000-1.500 TL'ye kira bakıyor.

Sorumluyu yanlış yerde aramayın enflasyon sebep ve kira sonuçtur. Enflasyon neden yüksekse gidin sorumlularına kızın.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Covid den önce bir senede özel hastanede 4 ameliyat oldum. Ödediğim para o günlerde maaşıma göre çok uygundu. Bugün aynı ameliyatları olsam 120 bin en az. Şehir yada üniversite hastanelerinde bedava dersin. Pazar günü acilde kan almak için beş yerimi deldiler. Yarın kültür sonucu çıkacak 28 gün yatsam hastanede bir damar yolu üç gün gidiyor. Bende on delik açılır o da profesyonel bir hemşire olursa. iki senem hastanede geçti. Ortalama her damar yolu için üç delik açıyorlar. Kolum elim de hep iz var. Canım çok acıdıgi için sprey anestezik madde aldım. Hemşire gelince sıkıyorum açacağı yere işkenceyi fazla hissetmiyorum.
    Hocam sen forumdan hiç çıkmıyor musun? Sana maaş bağlasalar yeridir.

Sayfa 259/1009 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •