cliovebenzeri 18000 megan 30000 bir ust segmenter 40000 euro diger markalar hemem hemen ayni Française icin
cliovebenzeri 18000 megan 30000 bir ust segmenter 40000 euro diger markalar hemem hemen ayni Française icin
Fransada %20 Île %30 arasi
Beni hayata bağlayan bir kız çocuğu. İlk iki yıl çok zor geçti sürekli geçmeyen nöropatik ağrılar. Birgün ftr de bir kız gördüm. Vallahi kurumuş dal gibi. İki parmak bacaklarını var ve zerre hareket yok. Benim sadece bacaklar da hareket yok. Onun yanında kendimi atletizm sporcusu gibi hissettim. O gün vazgeçtim. Ve o gün bugün gülerim.
Merhaba bu konuda bilgi verebilirim
Mesela amerika porsche üzerinden cevap vereyim
911 modeli 90.000 dolardan 106.000 e geldi
AMA !!!!!!
Beverly hills porsche HAVA PARASI alıyor
50.000-90.000 dolar arasına kadar çıkıyor modele göre !!!!
Liste fiyatı yanıltıcı yani
Resmi bayi bunu yapıyor.
Depremden üç gün sonra tabura gittim. Belediye Başkanı, Hüseyin Yayman (AK Parti Milletvekili), kaymakam içerde oturuyor. Bir çadıra gittim. Bir TIR jeneratör geldi. Belediye başkanının şoförü 5 tane jeneratörü arabasına koydu. Çocuğa dedim ki Nereye götürüyorsun bunu. Dedi ki Bu başka yere gidiyor. Bunları hep götürüp satıyorlar. Biz çadırda oturamıyoruz. Eğer AK Partiliysen çadırın da var, yiyeceğin de geliyor. Encümenler oturmuş oraya. Tanıyor adamı. Beni bilmiyor. Biraz bekle, diyorlar. AK Partililere veriyorlar.
Bir başka depremzede, bu görüşe katılarak Torpil yapıyorlar diye ekledi. Engelli bir çocuğunun olduğunu söyleyen depremzede ise 5 sefer gittim. Hepsi tamam, arkası boş. dedi.
https://www.karar.com/guncel-haberle...da-var-1734522
19.01 vurdi çektu
Yer İmleri