Sayfa 193/1011 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Yalnız bu böyle hoş olmadı. TVF alımı bıraktığı an düşüyor borsa.

Nasıl olacak böyle? Nereye kadar yani..
    Cash is the king lafım sana değil de bu aq borsası hiç düşmeyecek diye bir kural mı var... Asıl sorun bu zaten, biz kimi kurtarıyoruz...

Bu benim long veya short olmamla ilgili bir konu değil, işi gücü bırakmışız birilerini mutlu etmeye çalışıyoruz...

Ekonominin içine edip, kamikaze dalışı gerçekleştirip, sonra orayı burayla yamamak, burayı orayla yamamak bunun için kimbilir nerenin parasını kullanmak bu mudur yani...

Hani 5000'in altına düşersek ne oluyor, 4700 olursak kıyamet mi kopacak, düşer, sonra çıkar da bu aq borsası...

Zinhar düşmeyecek diye diretmenin anlamı nedir, oyunun kuralı düşmesi ve çıkması zaten...

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Cash is the king lafım sana değil de bu aq borsası hiç düşmeyecek diye bir kural mı var... Asıl sorun bu zaten, biz kimi kurtarıyoruz...

Bu benim long veya short olmamla ilgili bir konu değil, işi gücü bırakmışız birilerini mutlu etmeye çalışıyoruz...

Ekonominin içine edip, kamikaze dalışı gerçekleştirip, sonra orayı burayla yamamak, burayı orayla yamamak bunun için kimbilir nerenin parasını kullanmak bu mudur yani...

Hani 5000'in altına düşersek ne oluyor, 4700 olursak kıyamet mi kopacak, düşer, sonra çıkar da bu aq borsası...

Zinhar düşmeyecek diye diretmenin anlamı nedir, oyunun kuralı düşmesi ve çıkması zaten...
    Yanlış anlaşılmak istemem. Benzer şey söylüyoruz aslında. Piyasanın kendi dinamiklerinde işlemesi lazım.

Düşecekse düşsün. Bir yerde ucuzlar, birileri gelir para koyar, tekrar çıkar. Bu işin doğası bu.

Öteki türlü zor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Şoför camdan sarkıyor.
    Gövdesinin yarısı dışarıda .

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şoför camdan sarkıyor.
    Gövdesinin yarısı dışarıda .
    biriniz itiverin aşa yok mu civarda ayıcıklarımdan kimse
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. Bu Fitch notu düşürecek heralde

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    biriniz itiverin aşa yok mu civarda ayıcıklarımdan kimse
    Bakın bakın ne diycem
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bakın bakın ne diycem
    Bankalar sağlam savunma yapıyor.
    En geç Saat 16.00-16.30 gibi onlar da yorulurlar.

8. ekgyo devre kesecek anlaşılan bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 193/1011 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •