Sayfa 269/1009 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Laik bir C*P'li partisinden ancak partisi A*P'lilerle masaya oturmuşsa, Atatürk ilkelerinden uzaklaşmaya başlamışsa vazgeçer.

ytd

2. Diyelim ki Fed powel şöyle bir şey dedi. Faiz artışı bitti. Bundan sonra kademeli faiz indireceğiz. Ne olur.

3. 18 Martta HDP ile görüşmese iyi olur. Yada git arka kapıdan görüş. Genel başkan yardımcısı görüşsun

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,552
    neden chp ye oy vermezlermiş 20 yıldır ülkeyi chp mi yönetmişte- kötü yönetmiş, ben 40 senedir chpye oy veriyorum 40 sene daha yaşarsam yine oyumu chpye vereceğim çünkü ben cumhuriyetçiyim Atatürkçüyüm, ama bu düzenbazlar 20 sene sonra ayni partiye oy veremeyecekler çünkü 20 sene sonra böyle bir partileri olmayacak

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Diyelim ki Fed powel şöyle bir şey dedi. Faiz artışı bitti. Bundan sonra kademeli faiz indireceğiz. Ne olur.
    Yediğin gıda 4 ayda usd cinsi katlar üstüne tl katlar..
    Altın parasına peynir alma deneyimi yaşarsın..

7+% faiz alma lüksüne sahip olmayan 7.5M$ altı mevduatta 3 seneye erir..
    Memento mori

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Yediğin gıda 4 ayda usd cinsi katlar üstüne tl katlar..
    Altın parasına peynir alma deneyimi yaşarsın..

7+% faiz alma lüksüne sahip olmayan 7.5M$ altı mevduatta 3 seneye erir..
    Altını tuttukları için bitcoin kısa bir sürede 200 görür... bir noktadan sonra piyasada fiziki altın bulamazsınız sanal kur fiyatına... brent de katlar dolayısıyla gida

7. Bursa otogarı epey sakindi son 10 gündür , bugün sabahtan hafif hafif bir hareketlenme oldu öğlene doğru kalabalıklaştı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Altını tuttukları için bitcoin kısa bir sürede 200 görür... bir noktadan sonra piyasada fiziki altın bulamazsınız sanal kur fiyatına... brent de katlar dolayısıyla gida
    Faizden bağımsız, coine katılmıyorum..
    Coincilerin tamamına fiyattan bağımsız kolonya verecekler...
    İbreti âlemlik 1-2 kalabilir..

Bence Usd çökertmezler.. Faiz artarken alıcı çıkmayan bonolara milleti yığdılar..
    Us wins..
    Memento mori

Sayfa 269/1009 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •