Sayfa 27/417 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 209 - 216 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Bence degil, hepi topu 500 hisse, nereye cikacak ta ne kazanacagim.

19 TL. den hesaplasak, baglanan para 9.500 TL.

9.500 TL. 11.300 ISYAT alir, yilda 1.695 TL. getirir.

Bu hisse ise, 0.14 ten 70 TL.

Ben hesabi bu sekilde yapiyorum.

Ha dersen ki, 19'dan 40'a cikti.

Eh sat o halde, belki bir daha boyle bir imkan olursa alirsin.
    açıkcası sizde hisse olduğunu ve 19 dan çıktığınızı bilmiyordum. Genel olarak konuşmuştum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    açıkcası sizde hisse olduğunu ve 19 dan çıktığınızı bilmiyordum. Genel olarak konuşmuştum
    Hayir ben cikmadim henuz.

Mantigi anlatmaya calistim.

Bizim ky'cinin cogu BENCE 16-17 TL. civarindan aldi.

Bu arkadaslar 19 TL.lerden cikmamistir, 24-25 lerden cikmistir diye dusunuyorum.

Biz Sn.Dudu ile birlikte cok daha once almis,ve bu hisseyi tanitmistik.

POLTK, belkide bist'in en guzel hissesidir, urettigi mal know-how temellidir, yani bunu Henkel, Dupont vs. yapamaz, yapabilecekleri tek rekabet benzer urunlerin fiyatini dusurmek ve POLTK'in pazar payini daraltmak olabilir.

O nedenle benim sahsen, satana da, tutana da bir sozum olmaz.

Herkes kendi kararini verir.

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hayir ben cikmadim henuz.

Mantigi anlatmaya calistim.

Bizim ky'cinin cogu BENCE 16-17 TL. civarindan aldi.

Bu arkadaslar 19 TL.lerden cikmamistir, 24-25 lerden cikmistir diye dusunuyorum.

Biz Sn.Dudu ile birlikte cok daha once almis,ve bu hisseyi tanitmistik.

POLTK, belkide bist'in en guzel hissesidir, urettigi mal know-how temellidir, yani bunu Henkel, Dupont vs. yapamaz, yapabilecekleri tek rekabet benzer urunlerin fiyatini dusurmek ve POLTK'in pazar payini daraltmak olabilir.

O nedenle benim sahsen, satana da, tutana da bir sozum olmaz.

Herkes kendi kararini verir.
    politeknik değerli know how bilgisiyle patentli ürünler üretiyor. Daha öncesindeki satış eksikliğini de coventya nın network ü ile çözecektir. Bilançolarda coventya etkisi görülmesi firmayı çok ilginç fiyatlara götürebilir. O nedenle bende bekliyorum. Ve gördüğüm bizim önceden farkettiğimizi farkedenler de var...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    politeknik değerli know how bilgisiyle patentli ürünler üretiyor. Daha öncesindeki satış eksikliğini de coventya nın network ü ile çözecektir. Bilançolarda coventya etkisi görülmesi firmayı çok ilginç fiyatlara götürebilir. O nedenle bende bekliyorum. Ve gördüğüm bizim önceden farkettiğimizi farkedenler de var...
    Bu konuda en buyuk risk Market Risk'i dir.

Yalan dolanla bir ekonomi gitmez, yarin bir duzeltme baslarsa, suru psikoljisi ile nereye kadar duser bilinmez.

Ben bunun disinda bir risk gormuyorum.

Sayfa 27/417 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •