İlginç bir akşam seansı olacak.... dikkatli olmakta fayda var....
Dönedebilir, gidedebilir.
Çok fazla temel detaya boğmak istemiyorum burayı hisse sayfası olmadığı için ama; ton başı Favök 33 USD son çeyrek. Bir önceki çeyrek 130 küsür. Son çeyrek ertelenmiş vergi geliri olmasa zarar. Önünde bilinmezlikler var. Ortalama projeksiyonlarda bu seneden 20-30% daha az kar bekleniyor. Temettü yok. Arcelor satışı var .
Bence de gidecek ama öyle körü körüne Ereğli de Ereğli değil. Varsa daha hızlı gidebilecek bu arada orası daha makul olabilir.
Söylemeye çalıştığım bu.
Bol kazançlar.
Var mı böyle borsacı.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Borsacılar birbirini çekiştirir abi bu sistem canlı ve anı yansıtıyor, güniçi bazan karşı masadaki arkadaşıma laf atıyorum o da bana laf atıyor, ben şunu alalım dersem kafasına yatarsa alıyor o da bana şunu al diyor bende alıyorum bazan coşkuya kapılıyoruz o diyor çok pis verecekler bende ciddimisin diyorum satalım mı diyor az bişi satalım diyorum bi o satıyor bi ben satıyorum hurrra şoför atlıyor sonra dönüp ya bu yarın deptürür geri alalım diyor bende senimi kıracam diyorum geri alıyoruz.. görsen odada kahkaha o bicim...ama varya itiraf edeyim kerata benden çok kazanıyor, mesela enson halka arza goknr katılmıştık ben sattım o satmadı bi tavan fazladan kazandıdu şurdan başganımada bi laf çakayım
Bugün ayhan başgana dediler ki, senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri